Balm Balm - Био сертифицирана грижа за кожата

Контролирано биологична грижа за кожата от Balm Balm

Висококачествени, био сертифицирани балсами и масла за всеки повод - Balm Balm!

Balm Balm: 45 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Био сертифицираната британска марка Balm Balm бе основана през 2005 г. от Гленда Тейлър - ароматерапевт, парфюмерист и научен консултант за разработване на натурална козметика. Основната идея бе да се създаде висококачествена натурална козметика на достъпни цени, сертифицирана от Soil Association.

Тази семейна компания се опитва да минимализира екологичния отпечатък, използвайки само рециклируеми опаковки и FSC сертифицирани картонени кутии от CO2-неутрален производител.

Balm Balm е синоним на прозрачност и яснота. Приоритет е всичко да бъде направено по най-простия начин - съставките са ясно обозначени и не съдържат вредни и скрити вещества! Продуктите на Balm Balm са 100% естествени и биологични.

Защо балсами? Balm Balm се специализира в производството на балсами, тъй като безводните състави не изискват нефтохимически вещества за съхранение. По този начин маслата предлагат възможно най-голяма естественост в съчетание с оптимален ефект за кожата.
В зависимост от съотношението на масло и восък, някои текстури са твърди (като балсами за устни) или меки (за лице и тяло). Във всеки случай, продуктите трябва да се съхраняват на хладно място, тъй като тяхната консистенция се втечнява при около 32 ° C. Това няма негативен ефект върху ефективността на продукта, а само подчертава естествеността на козметиката. Кратък престой в хладилник може да коригира тази ситуация.

Всички козметични продукти на Balm Balm са:

  • Сертифицирани от Soil Association и ежегодно проверявани наново
  • Удостоверени със сертификати Leaping Bunny​​​​​​​ и BUAV, гарантирано без тестване върху животни
  • Носят логото на Real Beauty Manifesto като компания, която репрезентира холистичния подход на честност, почтеност, общност и устойчивост
  • Изцяло натурални