Натурална козметика от BIRKENSTOCK Natural Skin Care

Сертифицирана натурална козметика със ценен екстракт от корков дъб

BIRKENSTOCK NATURAL SKIN CARE е сертифицирана натурална козметика, която се произвежда по най-високите стандарти за качество и подлежи на най-строгите критерии за тестване.

Marken / BIRKENSTOCK Natural Skin Care

BIRKENSTOCK Natural Skin Care: 21 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Като световна марка, BIRKENSTOCK се откроява с качество и функционалност. С BIRKENSTOCK NATURAL SKIN CARE гамата се разширява, за да включва висококачествена, сертифицирана натурална козметика. Акцентът е върху ценната грижа за лицето и тялото с иновативна ключова съставка, чиято суровина е същата като за стелките на легендарните обувки: естествен корк.

Комплексът от мултиактивни активни съставки, произведен от него, е напълно естествен био-липиден комплекс, който се получава с екстракционен процес от корков дъб и кокосово масло. Тази активна съставка стимулира регенерацията на клетките, има укрепващ ефект и подобрява баланса на влагата. BIRKENSTOCK се възползва от естествената способност за регенерация на корковия дъб, който непрекъснато обновява слоя от кората си сам. Екстрактът от корков дъб за BIRKENSTOCK NATURAL Skin Skin Care също предлага ефект против стареене благодарение на стимулиращите еластичността свойства на суровината.

Корковият дъб може да бъде описан като ресурс като очарователен - целият му цикъл е екологичен: горите могат да обвързват около 14 милиона тона CO2 годишно и по този начин да произвеждат толкова много кислород, че с него може да се снабди един цял малък град. В допълнение, поради способността си да се регенерира, той е възобновяема суровина. Кората се обелва внимателно на ръка и на цикли от 9 години. В допълнение, корковите дъбови гори са биотопи за безброй животински видове и по този начин дават незаменим принос за опазването на биологичното разнообразие.

BIRKENSTOCK Natural Skincare продукти за грижа за кожата са:

  • сертифицирани по BDIH - COSMOS Natural
  • вегански
  • без тестове върху животни
  • произведени в Германия