Bio Marina - красота с душа

Bio Marina - красота с душа

Bio Marina е козметична линия, която е разработена специално за коса, тяло и лице. Тя е екологосъобразна, био и веганска. Тук се преследва една визия за красота, което е завръщане към корените. Естествената способност на кожата да се защитава, заедно с целта да се използва потенциала и способноста на кожата напълно, са главната цел.

Философията на Bio Marina е насочен към устойчива и цялостна красота, където визията е отражение на собствената ни същност. Красотата, която излъчва естественост. Bio Marina е директна и честна. Насладете се на естествени козметични творения - не от производители до потребителите, а от човек до човека - като част от Вашия свят. Bio Marina подпомага естествената, вътрешна красота без заобиколки, евфемизми, неологизми и англицизми. Продуктите отдават почит към красотата на душата, което отразява вътрешния импулс, изхождащ от разбирането и необходимостта да се намери холистична система за хармония, връзка и баланс.

Marina казва: "Обичам идеята на древните алхимици да се създаде от нещо сурово нещо фино, само от нас самите. Така Bio Marina става искрена красота."

Опаковане

Bio Marina има визията, че устойчивото развитие е реална и приемлива необходимост, която се оказва и ефективна, която си струва и е забавна. Ето защо, с помощта на експертен вътрешен екип се правят опити да се разработват "свежи" опаковки, за да се прекъсне модела на класическата образност на козметика с женствени, хармонични и смешни снимки.

Bio Marina разполага и с широка гама от аромати, които са с напълно естествен произход и да се ръководят от желанията на потребителите. Ароматите са свежи, кехлибарени, цитрусови, цветни с лека дървесна нотка, пикантни и понякога с нотка на морски бриз.

Най-новите продукти от Bio Marina са линията за коса. Те се грижат и за кожата на главата. Тази линия се състои от три шампоана: един за честа употреба, един за съживяване и един за баланс на себум. Гамата се допълва от ревитализиращ крем и маслото “ Light-up”.

Съставките са внимателно подбрани, за да се създаде продуктова линия, която има правилната консистенция и вискозитет, но и пенообразуващи ефекти, за да се избегне прекомерното миене на косата, което в дългосрочен план само руши косата.
В допълнение към други молекули се избира предимно инулин, които, в зависимост от продукта, осигурява нормалното хидратиране на косата. Освен това, тази молекула намалява статичното наелектрезиране на косата, което я прави по-лесна за разресване.

Гамата

Protecting Shampoo:подхранващият комплекс от съставки се прави от екстракт от жасмин, който стяга кожата на главата, за да се защити целостта на косата и да се подобри блясъка им. Малините е оптимална за честа употреба.

Restructuring Shampoo: маракуя подхранва, овлажнява и предпазва косата. Екстракти от лен и маслодайна роза придават блясък на косата.

Balancing Shampoo: Съчетание от екстракти от хелихризум и трицветна теменуга помага да се регулира производството на себум.

Гамата се допълва от

Going Deep! Преструктуриращ балсам: Този балсам придава на суха и изтощена коса повече блясък, обем и компактност. Комплексът от активни съставки включва слънчогледови серамиди, органични екстракт от ориз, екстракт от био маракуя и органичен екстракт от жасмин.

Light up! Brightening Dry Oil: Формулата на това масло е богата на естери от захар и кокосово масло, които имат подхранващ ефект върху косата без да я утежняват.

И така, какво чакате още? Елате и открийте най-новите продукти за Вашата коса от Bio Marina.