Един ден при Everyday Minerals

Един ден при Everyday Minerals

Днес посетих Everyday Minerals, един от нашите топ производители на минерален грим. Everyday Minerals е семейна компания от Остин, столицата на щата Тексас. Компанията бе така мила и ме покани да посетя централите ѝ! Остин е известен със своите художествени и музикални фестивали, добра храна, Nascar-състезанията и креативност! Това е идеалното място да се произвежда натурален грим. :)

Семейни снимки в завода! Пътуването ми към хората от Everyday Minerals беше много забавно. Никол, Колби и Арнолд McGeehee, моите домакини, отговорихатърпеливо и винаги приятелски на всички мои въпроси. В ляво виждате семейна снимка на McGeehees малко преди да влезем в завода.

Самата фабрика е много впечатляваща. Там гримът е старателно тестван за качество, трайност на цветовете и издръжливост. Everyday Minerals разполага с екип от експерти, чиято щателен работа гарантира, че продуктите имат правилния цвят, изработени са от висококачествени суровини, а също така отговарят и на други изисквания. Въпреки че продуктите са изработени от естествени суровини, се изискват много познания по химия в проверката на качеството. На всеки отделен детайл от продукта се обръща внимание.

В склада в Остин можах да видя пълната колекция грим. Това беше невероятно! Опаковката е семпла, но с високо качество, а суровините са сами по себе си чудесни. Видях както суровините преди преработката, така и готовите продукти - фантастично.

Арнолд ми обясни как минералите и натуралните масла се обединяват и се тестват за всеки отделен продукт. Намирането, тестването и комбинирането на суровините представлява голямо усилие.

Един от най-добрите моменти от посещението ми беше, когато в даден момент видях всички готови продукти един до друг в една стая. Имаше цели редици от грим, четки , руж , сенки за очи и бронзанти . Беше като в страната на приказките. :) Когато става дума за вдъхновение и всеотдайност, хората от Everyday Minerals са сред първите места! Те участват с истинска страст, когато става въпрос за производство на минерален грим, който е на достъпни цени, висококачествен и красив.