Натурални парфюми в удобен джобен формат

Натурални парфюми в удобен джобен формат

Всички напълно натурални аромати на Farfalla са вече налични в удобен джобен формат. За да е ароматът винаги под ръка, когато имате нужда от него. Заради естествените съставки имате аромат, който е уникален.

Натуралните парфюми са толкова разнообразни, колкото самата природа. В разрез с модата да се произвеждат аромати синтетично, швейцарската компания Farfalla продължава да разчита на напълно естествени съставки. Използваните, неподправени есенции, произхождат от биологично земеделие и са 100 процента вегански.

Изкуствени и естествени аромати - сравнени

Причините за днешното широко използване на изкуствени аромати са разнообразни.

Изкуствени аромати са

  • евтини в сравнение с естествените есенции

  • произведени във всеки аромат. Има и аромати, които не се срещат в природата, например ягода или люляк.

  • по-трайни върху кожата и винаги с еднакъв аромат.

  • не са безопасни, защото са трудно разградими. По този начин може да се натрупат отделни вещества в подкожната мастна тъкан и в дългосрочен план това може да доведе до алергии.

Farfalla избира съзнателно друг път. В продължение на 30 години компанията произвежда естествени аромати. Начина на производство не се е променил много. Както и преди, всички суровини биват ръчно добити, смесена и бутилирани за направата на парфюмите.

Както и натурална козметика, така и използването на природни парфюми дава своя принос за опазване на околната среда. Тъй като в по-голямата част за парфюмите се използват етерични масла, те се задръжат за около четири часа на кожата. Но затова пък те имат несравним характер с дълбочина.

Наистина уникален аромат

Farfalla създава парфюми, които са уникални. Нито един от парфзмите не е екато друд парфюм. Има две причини: Първо, природните суровини варират при всяка реколта, което води до различни аромати. Освен това, всеки човек е различен. Текстурата на кожата никога не е еднаква, което е и причината ароматите да реагират при всеки по различен начин и така възниква напълно уникален аромат.

Така че, искате ли парфюм, с които можете да се идентифицирате, защото е уникален? Тогава ароматите на Farfalla са точно за Вас. Тук ще намерите нашите предложения.