Посещение при Badger Balm!

Посещение при Badger Balm!

Натурални качествени продукти, произведени в Ню Хемпшир

Badger Balm е компания от американския щат Ню Хемпшир. Той е известен с красивите си есенни цветове, неговите величествени планини и Badger Balm. Фирмата произвежда над 100 различни вида козметика за кожата и устните, лечебни балсами, ароматерапевтични продукти ... С течение на годините тя все по-широко се адаптира и обогарява своята гама. За производството на продуктите  се използват само растения и етерични масла. Тези продукти са достъпни и са произведени социално отговорно.

Badger Balm държи не само на качеството на продуктите, компанията е известна също и с отношението към своите служители. Badger Balm е сертифицирана "B-Company", отличие, което се дава на компаниите в признание на тяхната корпоративна визия и положително социално влияние.

Целите на компанията са добре дефинирани на интернет страницата на компанията:

  • да произвежда реални и ефективни продукти от най-високо качество, на базата на внимателна подготовка и принципа на простотата, с цел да успокояват и лекуват
  • да бъде една компания, в която е забавно, справедливо и рентабилно; при която парите са горивото, а не целта; компания, в която нашата визия за по-здравословен свят се изразява в начина ни на работа и начина, по който ние общуваме помежду си и с хората.

Рядко се срещат компании, които наистина упорито правят това, което трърдят. Badger Balm го прави.

На снимката в ляво можете да видите огрения от слънцето магазин за подаръци във фоайето на централата на компанията. Тук са многото ценни продукти, които са показани в шоурума.

Бях особено впечатлен от качеството на продуктите, както и от хората, които срещнах по време на посещението си. Продуктите са с високо качество и са произведени внимателно. Всички отделни компоненти, които заедно съставляват завършения продукт, са резултат на съвместните усилия на всички служители на Badger Balm.

Да наблюдавам тези хора по време на работа е това, което ми хареса най-много при моето посещение. Бих могъл да прекарам много по-дълго, отколкото само един и половина ден с тях, и да си говоря с тях. Служителите на Badger Balm са мотивирани, щастливи, страстни и добре обгрижвани. Останах с впечатлението, че бях в една градина от цветя под формата на продукти, чрез работата и любовта на Badger-служителите.

Не мисля, че съм се заблудил :)