Продукти

Нашите продукти

Ние продаваме продукти от реномирани в световен мащаб производители. В нашите страници с подробности ще намерите изчерпателна информация за всеки продукт от нашата гама. Имайте предвид, че ние предлагаме някои продукти и в икономични пакети. Тогава в нашия сайт ще видите сравнителни изчисления кой пакет ще бъде най-изгоден. В някои случаи можете също да се възползвате от намаления за количества.

Търсене на продукт

Вие знаете точно какво търсите? Само въведете името на продукта в полето за търсене и съответните резултати ще се появяват!

Разбира се, може да направите детайлно търсене по категории, марки филтри, ревюта и цена.

Ако търсенето не е успешно, ето някои съвети за търсене:

  • Проверете правописа на думата за търсене
  • Опитайте с подобна ключова дума
  • Използвайте проста дума за търсене

Ние не предлагаме желания от Вас продукт? Споделете ни какво търсите. Ние ще се постараем да добавим продукта в нашия сортимент!

Продуктовият дизайн се различава от снимката страница ви

По принцип, ние винаги се опитваме да предложим всички снимки на нашите продукти в магазина и да следим те да са актуални. Понякога може да се случи да не бъдем информирани от производителя за промени в дизайна. Затова ние молим за рабиране.
За нас ще бъде чудесно, ако в такъв случай Вие ни информирате за това. Благодарим Ви!

Не намирате даден продукт в нашия магазин?

Ние бихме се радвали на всяко предложение за продукт и ще се постараем да добавим за Вас продукта или съответната марката в нашата продуктова гама. Моля, свържете се с нашия екип обслужване на клиенти! Очакваме с нетърпение идеите Ви!

Имате допълнителни въпроси за нашите продукти?

Ние сме на линия! Моля, свържете се с нашия екип обслужване на клиенти!

Тестването на нашите продукти е много забавно за нас. Получаваме много обратна връзка от нашите клиенти и често участваме в обучения за продуктите. Това ни дава възможност да дадем незабавен отговор на Вашите запитвания. Независимо от това, ние имаме много широка гама и, ако не можем да Ви отговорим веднага, ние директно се обръщаме към производителя, за да осигури желаната информация и възможно най-бързо я препращаме към Вас. Вие ще получите обаждане или ще Ви изпратим имейл! Не се колебайте да ни пишете!