S5 Skincare Bio-Cosmeceuticals

Цялата продуктова гама на едно място!

S5 Skincare са био козметични продукти, предназначени да отговорят на нуждите на различни типове кожа. С мощни, клинично тествани биоактивни вещества от 5-те най-екстремни екосистеми в света.

Категории:

S5 Skincare: 4 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

S5 Skincare е създадена, за да може ефективно и естествено да се бори с всякаква форма на кожни проблеми като зачервяване, петна, чувствителност и преждевременно стареене. Тъй като всеки ден кожата ни е изложена на стрес, радиация, различни температури, вятър и лошо време, химически влияния и замърсяване. Всяка кожа е различна и реагира различно на тези фактори. S5 Skincare е хипоалергенна и е създадена, за да подхранва и защитава кожата, но също така за самопомощ - да я репрограмира: от реактивна до устойчива и силна.

Растителните съставки идват от петте най-екстремни екосистеми на земята,

  • Арктика
  • Алпийските региони
  • морето
  • пустинята
  • и тропическите гори

където растенията са изложени на различни екстремни местообитания и са развили свои собствени защитни механизми, за да оцелеят там. Тези растителни вещества се използват и в грижата за кожата, защото имат същия ефект върху кожата, както и върху растението. Това прави S5 Skincare не само ефективни продукти за грижа за кожата, но и може да помогне за предотвратяване на преждевременно стареене на кожата.