100% Pure Натурална козметика

Грим, грижа за тялото и грижа за лицето

Открийте продуктите на 100% Pure, многократно награждаваната култова марка от Калифорния! 100% чисто, без никакви химични или синтетични вещества. Получавате всеобхватна грижа и декоративна козметика с всичко хубаво от природата.

Пазаруване по категория:

100% Pure: 139 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Продуктите от 100% Pure отговарят на името на марката: те са изработени от 100% естествени съставки.

100% Pure в този случай означава пълна липса на химически или синтетични вещества. Това Ви дава цялостна грижа и декоративна козметика с всички предимства на природата. Производителят казва за чистотата на напълно биоразграждащите се свои продукти, че те са толкова безвредни, че можете да ги изядете. За консервирането се изполват изцяло естествени съставки като японската орлови нокти, канадска куркума, множество витамини и билкова смес, които също осигуряват добавена стойност, в смисъл на анти-стареене ефект върху кожата.

Продуктите за грим 100% Pure са абсолютна иновация, защото техните цветове са направени само от плодови и зеленчукови пигменти. В същото време, тези зеленчукови пигменти са изключително богати на антиоксиданти и по този начин защитават кожата от свободни радикали.

Устойчивостта е важна не само по отношение на продуктите: етикетите биват отпечатвани със соево мастило, опаковката е 100% рециклируема и повечето от тях вече са направени от рециклирани материали като пластмаса, стъкло или алуминий.

100% Pure-продуктите са 100% без:

  • синтетични съставки
  • изкуствени аромати
  • нефтохимични съставки
  • химични консерванти
  • изкуствени оцветители
  • експерименти с животни