Изпращане & Доставка

Какви са цените за доставка?

ДържаваСума (вкл. ДДС)Транспортни разходи (с ДДС)*
Българияот 115.00 лв. нагоребезплатно
от 75.00 лв. нагоре10.00 лв.
от 55.00 лв. нагоре14.00 лв.
от 0.00 лв. нагоре19.00 лв.

* Тези разходи за доставка ще бъдат таксувани при стандартна доставка. Възможно е да има допълнителни разходи при специална доставка, например при обемисти стоки и др.

Колко време отнема доставката?

Срокът за изпращане на отделни продукти виждате директно при продукта. Кога да очаквате да получите цялата си поръчка, ще видите в пазарската си кошница или след като изберете Вашия адрес за доставка и желаната куриерска услуга.

Ако не по наша вина доставката на поръчаните стоки е невъзможна, тъй като доставчик не е изпълнил задълженията си по договор, ние можем да оттеглим поръчката. Ние, разбира се, ще Ви информираме веднага за това.

Моля, имайте предвид, че нашите пакети се изпращат от Австрия и по тази причина нашият екип за обслужване на клиенти не работи на австрийските официални празници, а нашият склад не изпраща пакети.

Куриерска фирма

UPS

В България доставката на пакетите Ви се извършва от UPS.

Ако поръчате до сряда 07:00 часа и поръчаните продукти са в наличност, поръчката Ви ще бъде обработена на същия ден. След изпращането следва доставка за 6 работни дни.

Веднага след успешно направената поръчка ще получите потвърждение по имейл. Вечерта след изпращането ще получите потвърждение за изпращане с личния Ви номер за проследяване. Така ще можете да следите своя пакет.

В зависимост от опцията за доставка, която сте избрали, данните за проследяване на колетите може да не са актуални към момента на получаването на имейла. Моля, имайте предвид, че актуализацията може да отнеме до 48 часа.

Очакваната дата на изпращане на Вашата поръчка бива посочена при съответния продукт и в кошницата Ви на сайта ни.

Повече информация за услугите за получаване на пакети можете да намерите тук (немски).

Нашите куриерски партньори винаги се стараят да доставят пакетите възможно най-бързо. Молим Ви да проявите разбиране, ако понякога има забавяне на доставката, обикновено това се дължи на метеорологичната или пътна обстановка.

Access Point
Можете да посочите доставка на своя пакет до точка за достъп Access Point на UPS. Така можете да използвате мрежата от точки за достъп на UPS с удължено работно време по удобен за Вас начин.

DHL Express

В България доставката се извършва с DHL Express.

Ако поръчате до сряда 07:00 часа и поръчаните продукти са на склад, поръчката Ви ще бъде обработена в същия ден. След това следва доставка за 6 работни дни..

След успешно направена поръчка ще получите потвърждение по имейл. Във вечерта на деня на предаване на пратката на доставчика ще получите ново потвърждение с личен проследяващ номер. Той Ви позволява да се информирате за местонахождението на пакета във всеки един момент.

Очакваната дата на доставка се показва на страницата на съответния продукт, а също така и в пазарската кошница.

Нашите доставчици винаги се стремят да доставят поръчките по най-бързия начин. Молим за разбиране в случаи, когато се стигне до забавяне на доставката. Обикновено това се дължи на метеорологични условия.

Нашата опаковка

Ние мислим за нашата околна среда - правете го и Вие!

Материалът на пълнежа на пакетите ни е основно 100% биоразградим - подходящ за компостиране. Продукти в стъклени съдове са допълнително увити от нас за защита.

Нашите кутии са от чист картон и могат да се изхвърлят съвсем нормално при хартиените отпадъци.

Как става доставката на обемисти стоки

Доставката на обемисти предмети, които се доставят от спедиция, става по принцип до тротоара на посочения адрес. Доставката се извършва само след уговорка, доставящата спедиторска компания ще се свърже с вас по телефона.

Обмитяване

Нашето седалище се намира в Австрия, член на Европейския Съюз. При поръчки, изпращани в рамките на ЕС, ДДС е включено в общата цена. Тъй като движението на стоки в рамките на ЕС е свободно, не се начисляват допълнителни такси.

Забележка: Изключение от това правило са области със специални нормативни наредби, като например Хелголанд или Канарските острови. В тези области могат да бъдат начислени такси за внос и мита.

Експресна поръчка

С нашите логистични партньори UPS ние предлагаме, в допълнение към стандартните методи за доставка, възможност за експресна доставка. Продукти, които са в наличност и са поръчани до 13.00 ч. могат да се изпращат по Ваше желаната експресно. За да получите своя пакет във всички европейски метрополиси на следващия работен ден!

Продукти, които не са в наличност, могат да бъдат доставени също експресно. Доставката се извършва веднага след като продуктите са в наличност.

Изборът за експресна поръчка може да намерите в процеса на поръчка - тук се предлага тази опция. (Тази услуга, за жалост, не е налична за всички страни.) Таксата за експресна доставка е индивидуална в зависимост от място на доставка.

21.05 лв.