Промоции & Ваучери

Къде мога да намеря актуалните оферти и промоции?

Посетете страницата с нашите актуални оферти през нашата начална страница.

Забележка: Офертите са валидни само за определен период от време и, поради това, не можете да се възползвате от тях извън този период.

За да сте винаги информирани, абонирайте се за нашия бюлетин.

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин

Бюлетинът може да бъде лесно абониран през менюто "Моят акунт", или да се прекрати абонаментът. Трябва, обаче, да сте се регистрирали като клиент в нашия магазин.

С абонамент на бюлетина ще получавате редовно информация по имейл за промоции, намалени продукти и новости.

Отписване от бюлетин

Винаги можете и да се отпишете от бюлетина. Просто идете в менюто "Моят акаунт" и редактирайте профила си. Тук ще намерите опция за отписване от бюлетина.

Ваучери

Колко вида ваучери има?

Ние предлагаме ваучери за промоции и ваучери за покупка.

Ваучерите за покупка могат да бъдат комбинирани с други промоционални талони, които получавате през нашите бюлетини.

Може да бъде използван само един промоционален код на поръчка.

Моля, винаги обръщайте внимание на срока на валидност на промоционалните ваучери.

Как мога да използвам ваучер?

Ако имате ваучер, който искате да използвате при покупка, моля, не забравяйте да въведете кода на ваучера в кошницата си преди завършване на поръчката.

Ако решите да напишете кода на ваучера в бележката към поръчката, ние, за съжаление, не можем да гарантираме, че сумата ще бъде приспадната. Бележките към поръчката са предназначени за допълнителна информация за нашия склад.

Ако поръчката вече е изпратена, ние, за съжаление, не можем да променим цената.

Ако се случи кода на ваучера да не функционира, молим свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти.

Подаръчни ваучери

Вие можете лесно и удобно да използвате нашите подаръчни ваучери в пазарската си кошница. Въведете кода на ваучера в съответното поле в кошницата и стойността на ваучера ще бъде приспадната от сумата за Вашата поръчка.

Ако стойността на ваучера не е достатъчна, можете да доплатите дължимата сума с друг начин на плащане. Ако стойността на ваучера Ви е по-висока от стойността на поръчката, балансът от сумата остава във ваучера и можете да го ползвате при следващи поръчки.

Нашите условия за ваучери:

За всички наши закупени ваучери важат следните условия:

  • Срок на годност е винаги до 31.12 след трета година от издаване (например: издаване 01.02.2014 = срок на годност 31.12.2017 г.).
  • След изтичане срока на годност ваучерите за подарък не могат да бъдат изполвани.
  • Ако няма достатъчна наличност на ваучера, можете да платите разликата от стойността до пълния размер с друг начин на плащане.
  • Ако стойността на ваучера Ви е по-висока от стойността на поръчката, остатъкът остава като баланс във ваучера и можете да го използвате при някоя от следващите си поръчки.
  • При една поръчка могат да се използват и няколко подаръчни ваучера. Подаръчни ваучери, също така, могат да бъдат комбинирани с един промоционален ваучер на поръчка.
  • При използване на нашите ваучери за подарък се прилагат нашите общи условия и условия за защита на данните.
  • Анулиране на ваучер за подарък е възможно, но то може да се извърши само, ако ваучерът не е бил употребен.

Ограничения

Подаръчни ваучери не могат да бъдат използвани за закупуване на други ваучери за подарък.

Отговорност и риск от загуба

За неверни или непълни данни за имейл адреса на получателя на ваучера ние не поемаме отговорност, както и при загуба, кражба, злоупотреба или забавено предоставяне на нашите ваучери за подарък (например, поради технически проблеми).

Измама

В случай на измама, опит за измама или предполагаеми други незаконни дейности във връзка с покупката на подаръчен ваучер, или използване на ваучер, ние имаме право да анулираме ваучера. Нямате право на претенции за активиране или изплащане на анулирани ваучери.

Нуждаете от допълнителна помощ? Изпратете ни имейл на bulgaria@ecco-verde.com . Ще се радваме да Ви помогнем.

Кодът на ваучера не функционира - какво мога да направя?

Ако кодът на ваучера не функционира, свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти .

Акции с безплатни продукти

При акции с безплатни продукти, безплатният продукт автоматично ще бъде прибавен във Вашата кошница, веднага щом достигнете посочената сума. Ако това не се случи, то значи акцията е вече приключила, или все още не сте достигнали необходимата сума на поръчка. Тези акции важат винаги само до изчерпване на количествата. Ако акцията вече е изтекла, продуктите няма да бъдат добавени.

Поради тази причина е препоръчително да поръчате веднага, след като получите нашия бюлетин.

Важно е да отбележим, че продуктите, които са поставени в кошницата и са оставени там, не се отчитат автоматично като поръчка. Това се случва едва когато изпратите поръчката, дори и ако безплатният продукт вече е бил във Вашата кошница.

Можете ли да получите безплатни мостри?

На този етап не предлагаме изпращане на мостри без поръчка.

Можете да изберете безплатни мостри при всяка поръчка, стига такива да са налични към момента. Тази опция може да бъде намерена в пазарската кошница, веднага щом добавите един или повече продуктa. След това мострите ще бъдат прибавени към Вашата поръчка.

За целта просто кликнете върху "Изберете безплатна мостра". След това ще можете да преминете директно към избор на мостри, а имате възможност и да добавите мостра-изненада към поръчката си.

Моля, обърнете внимание: Ако не разполагаме с повече налични мостри, менюто не се появява и следователно не е възможно да изберете вашите предпочитания, така че няма да бъдат изпратени мостри към поръчката.

при всяка поръчка1 безплатна мостра
При покупки на стойност над 68.45 лв. в пазарската кошница2 безплатни мостри
При покупки на стойност над 117.35 лв. в пазарската кошница3 безплатни мостри