Промоции & Ваучери

Къде мога да намеря актуалните оферти и промоции?

Посетете страницата с нашите актуални оферти през нашата начална страница.

Забележка: Офертите са валидни само за определен период от време и, поради това, не можете да се възползвате от тях извън този период.

За да сте винаги информирани, абонирайте се за нашия бюлетин.

Бюлетин

Абонирайте се за Информационен бюлетин

Бюлетинът може да бъде лесно абониран през менюто "Моят акунт" или да се прекрати абонамента. Трябва, обаче, да сте се регистрирали като клиент в нашия магазин.

С абонамент на бюлетина ще получавате редовно информация по имейл за промоции, намалени продукти и новости.

Отписване от бюлетин

Винаги можете и да се отпишете от бюлетина. Просто идете в менюто "Моят акаунт" и редактирайте профила си. Тук ще намерите опция за отписване от бюлетина.

Ваучери

Колко вида ваучери има?

Ние предлагаме ваучери за промоции и ваучери за покупка.

Ваучерите за покупка могат да бъдат комбинирани с други промоционални талони, които получавате през нашите бюлетини.

Може да бъде използван само един промоционален код на поръчка.

Моля, винаги обръщайте внимание на срока на валидност на промоционалните ваучери.

Как мога да използвам ваучер?

Ако имате ваучер, който искате да използвате при покупка, моля, не забравяйте да въведете кода на ваучера в кошницата преди завършване на поръчката.

Ако решите да напишете кода на ваучера в бележката към поръчката, ние, за съжаление, не можем да гарантираме, че сумата всъщност ще бъде приспадната. Бележките към поръчката, всъщност, са предназначени за допълнителна информация за нашия склад.

Ако поръчката вече е изпратена, ние, за съжаление, не можем да променим цената.

Ако се случи кода на ваучера да не функционира, моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти.

Подаръчни ваучери

Вие можете лесно и удобно да използвате нашите подаръчни ваучери в пазарската кошница. Въведете кода на ваучера в съответното поле в кошницата и стойността на ваучера ще бъде приспадната от Вашата поръчка.

Ако стойността на ваучера не е достатъчна, можете да доплатите дължимата сума с друг начин на плащане. Ако стойността на ваучера Ви е по-висока от стойността на поръчката, балансът остава във ваучера и можете да го ползвате при следващи поръчки.

Нашите условия за ваучери:

За всички наши закупени ваучери важат следните условия:

  • Срок на годност е винаги до 31.12 след трета година от издаване (например: издаване 01.02.2014 = срок на годност 31.12.2017 г.).
  • След изтичане срока на годност ваучерите за подарък не могат да бъдат изполвани.
  • Ако няма достатъчна наличност на ваучера, можете да платите разликата от стойността до пълния размер с друг начин на плащане.
  • Ако стойността на ваучера Ви е по-висока от стойността на поръчката, остатъкът остава като балансът във ваучера и можете да го ползвате при някоя от следващите си поръчки.
  • При една поръчка могат да се използват и няколко подаръчни ваучера. Подаръчни ваучери, също така, могат да бъдат комбинирани с един промоционален ваучер на поръчка.
  • При използване на нашите ваучери за подарък се прилагат нашите общи условия и условия за защита на данните.
  • Анулиране на ваучер за подарък е възможно, но то може да се извърши само, ако ваучерът не е бил употребен.

Ограничения

Подаръчни ваучери не могат да бъдат използвани за закупуване на други ваучери за подарък.

Отговорност и риск от загуба

За неверни или непълни данни на е-мейл-адреса на получателя на ваучера ние не се поемаме отговорност, както и при загуба, кражба, злоупотреба или забавено предоставяне на нашите ваучери за подарък (например, поради технически проблеми).

Измама

В случай на измама, опит за измама или предполагаеми други незаконни дейности във връзка с покупката на подаръчен ваучер или използване на ваучер, ние имаме право да анулираме ваучера. Няма възможност за активиране или изплащане на анулираните ваучери.

Вие се нуждаете от допълнителна помощ? Изпратети ни имейл на bulgaria@ecco-verde.com . Очакваме Ви и ще Ви помогмен по най-добрия начин!

Кодът на ваучера не функционира - какво мога да направя?

Ако кодът на ваучера не функционира, свържете се с нашия отдел Обслужване на клиенти .

Акции с безплатни продукти

Може ли да получите безплатни мостри?

На този етап не предлагаме изпращане на мостри без поръчка.

Можете да изберете безплатни мостри при всяка поръчка. Тази опция може да бъде намерена в пазарската кошница, веднага щом добавите един или повече продукти. След това мострите ще бъдат прибавени към Вашата поръчка.

За целта просто кликнете върху "Изберете безплатна мостра". След това ще можете да преминете директно към избор на мостри, а имате възможност и да добавите мостра-изненада към поръчката си.