beauty блог

Aquatau от TAUTROPFEN Aquatau от TAUTROPFEN

Всички типове кожа се възползват от линията за грижа Unique Solutions и най-вече овлажняващия нектар Aquatau на TAUTROPFEN - задължителен елемент за ревитализираща грижа за лицето!

Коноп: универсално растение Коноп: универсално растение

Повече от 5000 години конопът се използва от човечеството за най-различни цели и е едно от най-старите полезни и декоративни растения в историята. Съвсем наскоро се превърна в активна съставка и храна. Фармацевтите в SAINT CHARLES Apotheke...

Aromakids от Farfalla Aromakids от Farfalla

Всяко дете понякога се намира в емоционално натоварващи ситуации: да бъде отделено от родителите си, да се справя с училищните дни само, изпити, спорове с приятели. Някои деца обикновено са раздразнителни или неспокойни. Особено когато им се...

Let's talk eyeliner! Let's talk eyeliner!

За всеки тип очи - подходящата очна линия! Няма значение дали имате тесни или малки очи, или увиснали клепачи. За да имате перфектния външен вид, просто трябва да знаете тези малки трикове!

Iris Anti-Ageing Prebiotic от farfalla Iris Anti-Ageing Prebiotic от farfalla

Почти всичко се променя за една жена по време на менопаузата: външният вид, нейната роля се поставя под въпрос и може би и професионалните задачи. Но кожата също има нови нужди и се нуждае от специални грижи. Новата линия за грижа от farfalla...

Натурални гъби от Cose della Natura Натурални гъби от Cose della Natura

Морските гъби се използват в грижата за красотата и почистване на кожата от векове. Те са особено устойчиви и в зависимост от обработката предлагат масажен и пилинг ефект.

Carbon Star от Pai Carbon Star от Pai

Черно маслото за лице е идеално за третиране на проблемна кожа през нощта. Придава съвсем ново значение на израза сън за красота.

Новите екологични опаковки! Новите екологични опаковки!

Външната опаковка на козметиката представлява значителна част от опаковката на продукти, а също и от отпадъци. Картонените кутии от тревна хартия са компостируеми и следователно много по-екологични както при производството, така и при изхвърлянето.

Повече за дезодорантите Повече за дезодорантите

Как действат натуралните дезодоранти и какво точно има в тях? Много хора си задават този въпрос. Ето отговорите тук!

SANTE & WWF - заедно в защита на рисовете SANTE & WWF - заедно в защита на рисовете

Немският производител на натурална козметика работи съвместно с WWF Германия за укрепване на биологичното разнообразие в немските гори и за връщане на популацията на рисовете.