beauty блог

Световен ден за борба с рака на гърдата Световен ден за борба с рака на гърдата

Ракът на гърдата е едно от най-разпространените онкологични заболявания сред жените със 17,5%. Всяка година в ЕС се разболяват около 350 000 души, но за щастие, ако заболяването се диагностицира рано, шансовете за излекуване са много големи.

6 мита за миенето на косата 6 мита за миенето на косата

Наистина ли мократа коса се накъсва при разресване? Коя температура на водата е подходяща за миене на косата? Колко често трябва да мием косата и да сменяте продуктите за грижа? Научете повече в нашия блог.

Безгрижно и спокойно лято! Безгрижно и спокойно лято!

Нанасянето на слънцезащитен крем веднъж дневно през деня не е достатъчно! Разгледайте нашите предложения, избегнете слънчевите изгаряния и се насладете на здравословен тен!

Личната грижа за тялото може да бъде полезна за планетата Личната грижа за тялото може да бъде полезна за планетата

Всеки от нас става по-съзнателен и внимателен с продуктите, които пазарува. Опаковките, чашите за кафе и бутилките за вода за многократна употреба може да подобрят нашето ежедневие. Един важен фактор за опазване на околната среда, който...

Екологична грижа за зъбите! Екологична грижа за зъбите!

Всяка година се използват 3,5 милиарда пластмасови четки за зъби. Може ли да променим тази цифра и как? Научете повече в днешния блог и марката Natural Family CO.

Fragrance Free от URTEKRAM Fragrance Free от URTEKRAM

Новата грижа за чувствителна кожа Sensitive на натуралната козметика URTEKRAM не съдържа синтетични аромати.

Опушване с тамян: история и приложения Опушване с тамян: история и приложения

Тамянът, независимо дали служи за медитация, пречистване, извършване на религиозни ритуали или релаксация, е част от човешката култура от хиляди години. Как и по какъв начин може да се използва днес, ще научите тук.