beauty блог

The Sunshine Guide The Sunshine Guide

Лятото е точно зад ъгъла, а с него и радостта от слънцето. Но как най-добре да се наслаждавате на слънцето? Какъв е подходящият слънцезащитен фактор? И каква е разликата между минералните и химическите филтри? Отговаряме на тези и на много други...

Интензивна грижа с масло за лице TAUTROPFEN Интензивна грижа с масло за лице TAUTROPFEN

"Трябва ли да използвам масло за лице при взискателна кожа? Няма ли да се омазни прекалено? Ще бъде ли подходящо за моята кожа?" - Тази статия е идеална за тези, които обичат маслата за лице и тези, които все още имат съмнения за тях!

Ежедневна грижа за кожата с 100%Pure Ежедневна грижа за кожата с 100%Pure

100% Pure създава подходяща козметика за всеки тип кожа! Необходими са само четири избрани продукта за лесна и ефективна грижа за кожата!

Co-Washing & Squish to Condish Co-Washing & Squish to Condish

Дефиниция, къдрици с еластичност, повече блясък и по-малко накъсване. Сега е моментът да изпробвате съвместното измиване и/или методите "squish to condish": те ще променят вашата коса.

Грижа за косата с аюрведични активни съставки Грижа за косата с аюрведични активни съставки

Поглезете косата, склонна към косопад, с тази линия за грижа на Rasayana. Благодарение на специален аюрведичен билков препарат косата е оптимално снабдена с антиоксиданти и хранителни вещества.

Световен ден за борба с рака на гърдата Световен ден за борба с рака на гърдата

Ракът на гърдата е едно от най-разпространените онкологични заболявания сред жените със 17,5%. Всяка година в ЕС се разболяват около 350 000 души, но за щастие, ако заболяването се диагностицира рано, шансовете за излекуване са много големи.

6 мита за миенето на косата 6 мита за миенето на косата

Наистина ли мократа коса се накъсва при разресване? Коя температура на водата е подходяща за миене на косата? Колко често трябва да мием косата и да сменяте продуктите за грижа? Научете повече в нашия блог.

Безгрижно и спокойно лято! Безгрижно и спокойно лято!

Нанасянето на слънцезащитен крем веднъж дневно през деня не е достатъчно! Разгледайте нашите предложения, избегнете слънчевите изгаряния и се насладете на здравословен тен!