Натурални и био продукти за грижа за косата

Най-добрата козметика за почистване, стилизиране и грижа за косата

Нежните продукти за грижа за косата гарантират красива коса и здрав скалп. Растителните бои за коса и боите без синтетични добавки придават на косата красив, нов блясък. Насладете се на богат избор от шампоани и продукти за оформяне на косата. Опитайте натурални продукти, с течение на времето косата ви ще ви благодари! Не се отказвайте, ако резултатите не са незабавни: преходът от класическа козметика, пълна със силикони, към био козметика често е проблем за косата, която трябва да се прочисти от всички синтетични съставки, преди да може да се приспособи по-добре към натуралните съставки на био козметиката!

Пазаруване по категория:

Ние препоръваме:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

  Коса: 2226 продукта

  Филтри

  Всички цени са с ДДС.

  Съвети за грижа за косата:

  Срешете косата преди измиване и използвайте подходящия шампоан с неутрално pH. Навлажнете косата с топла вода и с помощта на кръгови движения масажирайте скалпа с малко количество шампоан. Избягвайте да използвате твърде много шампоан и твърде гореща вода.

  При суха коса избягвайте ежедневното миене на косата. Нашият съвет: масажирайте с бебешко олио и оставете да подейства за половин час под кърпа. След това изплакнете добре косата.

  Мазната коса може да се измива ежедневно с мек бебешки шампоан. Измийте, подсушете с кърпа и срешете, но не прекалено сулно, тъй като използването на шапки и прекомерното четкане стимулират производството на мазнини.

  Сушете косата с умерена топлина, високата температура след време прави косата по-суха. Дръжте сешоара на разстояние най-малко 15 см. от главата си.