Иновативна натурална козметика със зеленчуци от Hands on Veggies

Иновативна натурална козметика със зеленчуци от Hands on Veggies

Hands on Veggies е стандарт за иновативна, веганска био козметика от градината!

Категории:

Hands on Veggies: 17 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Веганската австрийска марка Hands on Veggies се заражда от желанието да се разработи нова, свежа, млада и абсолютно революционна био козметика, която е просто "зелена" и всичко друго, но не и обикновена.

Звездите на висококачествените продукти са наистина неконвенционални: зеленчуците. Досега пренебрегвани от пазара на козметични продукти в полза на плодове и цветя, зеленчуците, обаче, предлагат голямо разнообразие от хранителни вещества, витамини и антиоксиданти и не им отстъпват по нищо! Някои от естествените съставки се получават от биоферментация и предлагат още по-широк спектър от ценни активни съставки за грижа за кожата и косата.

Друга особеност на Hands on Veggies е консервирането на козметиката. То става чрез билкови екстракти и ферментирали продукти. Това е специално разработен многостепенен начин за изцяло натурално консервиране. Това предлага дори двойна полза: трайност и подхранване.

Също и при опаковките Hands on Veggies се използва нещо специално: тубичките са изработени от биологична пластмаса, която може да бъде произведена от отпадъци от захарна тръстика. Това е не само устойчиво, но и спестява много емисии СО2. Празните тубички също са годни за рециклиране!

Марката Hands on Veggies е:

  • веган
  • био сертифицирана от ECOGEA
  • cruelty-free
  • натурално консервирана чрез биоферментация