Коледният пазар отваря врати

Коледният пазар отваря врати

Коледният пазар на Ecco Verde тази година отново подбра продукти, които могат да бъдат закупени като подарък. Големият сортимент предлага по нещо за всеки.

Коледният сортимент е разделен в категориите дами , мъже, както и майки и деца. Има и следните категории:

Коледен календар

Желаете ли вместо календар с шоколад такъв с чай, аромати или натурална козметика? Няма проблем, тук ще намерите такъв. Ние предлагаме голям избор от всички възможни варианти на календара.

Чайни смеси и чаени комплекти

Какво е по-релаксиращо от това да се насладите на гореща чаша от своя любим чай в зимна сутрин? Тук ще намерите вкусни аромати и няколко чаени комплекта.

Подаръчни комплекти

Тези комплекти съкращават времето за търсене на подарък - защото често не е лесно да се намери подходящото.

Ексклузивни подаръци

Това е категория за висококачествена козметика, продукти за грижа за кожата, грим и други. От Layering-система за грижа до луксозен грим от реномирани марки за био козметика, тук ще намерите всичко.

Парфюми

От парфюми до тоалетна вода - ще намерите всичко в тази категория със 100 процента естествени съставки и много изкусителни ароматно композиции.

Вегански коледни идеи

Намирането на подходящ подарък за вегани често не е лесно. На Ecco Verde предкагаме много голям избор от веганска козметика и продукти за грижа за кожата, които са идеални и като подарък. Всички тези продукти могат да бъдат намерени в тази категория.

Ваучери за подарък

Изборът е толкова голям, че не можете да решите кой подарък би бил перфектният? Тогава просто подарете ваучер за подарък и оставете избора на любим човек. ;-)

За дома

Тук ще намерите всичко - от ароматни лампи до коледни миксове от аромати до комплекти за подаръци, които ще потопят вашия дом в уютна атмосфера за наслада.

Вана и уелнес

Най-добрият начин да се избавите от стреса на предколедния сезон е да се отдадете на релаксираща вана. Но се нуждаете от подходящите продукти за къпане. Тук ще намерите всичко за всеки, който обича релаксиращи вани и иска интензивно да подхрани кожата си.

Грим

В тази категория ще намерите 100% натурален грим за всички поводи, във всички вариации и цветове. Разгледайте!