Натурална козметика от allegro natura

Италиански продукти за грижа за лицето, тялото и косата

allegro natura са продукти, които са произведени щадящо околната среда, без експерименти с животни и екологично устойчиво. Великолепна козметика и продукти за грижа за кожата, които не обременяват екосистемата и зачитат както природата, така и кожата Ви.

Категории:

allegro natura: 76 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

allegro natura е малка фабрика, базирана в провинция Торино, която произвежда натурална козметика, естествени почистващи препарати, растителни свещи и етерични масла.

Постоянно се търсят нови суровини, които са биоразградими и са от сертифицирано биологично земеделие. Доставчиците от околните райони биват предпочитани и техните стопанства биват строго контролирани. allegro natura придава голямо значение на това, доставчиците на суровини да следват същата философия като нея. Например има договори с доставчици, специализирани в производството на повърхностноактивни вещества, да се ангажират с програми за залесяване. Освен това се гарантира, че всички суровини са сертифицирани и контролирани по време на целия производствен процес.

За собствената компания бе избран доставчикът на чиста енергия Lifegate, който осигурява енергия от възобновяеми източници.

Продуктите allegro natura подлежат на строг контрол и носят следните сертификати:

  • Leaping Bunny
  • Vegan Society
  • AIAB
  • LifeGate