Hari Tea

Hari Tea

Био чайове за тялото, ума и душата

Здраве в чашата! Hari Tea са билкови чайове, произведени от най-висококачествени и сертифицирани био съставки, които действат на физическо, умствено, вдъхновяващо и духовно ниво.

Hari Tea: 11 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Основана през 2008 г. и свързана с Кундалини йога и традиционните билкови познания, Hari Tea предлага висококачествени билкови чайове, които биха могли да ни помогнат в 4 различни области, за да можем да овладеем ежедневните предизвикателства в живота по-добре:

  • Физическа - Тялото е храмът, в който живеем. Да до пазим здраво и в баланс е важен принос за приятен живот.
  • Умствена - Нашата способност да обхванем нещо: Ние се нуждаем от ясен ум, който може да събира информация и да я обработва бързо.
  • Вдъхновяваща - Какво е възможно? Какви мечти ни вдъхновяват и дават творческа сила?
  • Духовна - Нашата способност да се обединим, ние не съществуваме отделно един от друг, а сме част от по-голямо цяло. Всеки от нас е вълна в океана на живота.

Hari Tea е не само тясно свързан с йога, но и с лечебното изкуство на Сат Нам Расаян (Сат нам = "душа", Расаян = "поток"), с помощта на което е възможно да се работи конкретно върху тялото и да се подобри осъзнаването и интуитивен живот.

За великолепния чай Hari Tea се използват само билки, цветя и подправки. Те се нарязват само много грубо и се пълнят във фини памучни торбички. Това служи за запазване на етеричните масла и вкусовите нюанси - можете да им се насладите напълно и превъзходно само когато ги залеете.

Съставките за чайовете Hari Tea са 100% органично отгледани, имат био сертификат и са IFS higher level, както и са сертифицирани по HACCP.