Лесно и сигурно пазаруване на Ecco Verde!

На Ecco Verde ще намерите към момента над 20.800 натурални козметични продукта от международни производители и те се увеличават постоянно! От кремове за ръце, шампоани и продукти за грижа за тялото, до широк спектър от щадящи кожата минерални гримове - на Ecco Verde ще намерите всичко, което пожелаете!

Толкова ефективни, колкото и конвенционалната козметика

Натуралната козметика не отстъпва по нищо на химическите, синтетични козметични продукти. Точно обратното! С натуралната козметика Вие правите нещо добро не само за тялото си, но също и за околната среда! Нашите продукти не съдържат вредни химически коктейли, или микропластика, и се състоят от висококачествени био-масла и растителни суровини, добити предимно от контролирано биологично отглеждане.

Без компромиси - само истинска натурална козметика

Повечето от нашите продукти носят сертификати за натурална козметика. Чудите се защо само една част от продуктите са сертифицирани? Отговорът е прост: не винаги марката може да си избере да бъде сертифицирана. Сертификатите обикновено струват много скъпо.

Особено малките марки често не могат да си позволят тези инвестиции. Продуктите за естествена козметика често се произвеждат от семейни фирми в малък мащаб и тези компании предпочитат да влагат пари в подобрения на продуктите си, а не в сертификати. Въпреки това, много от тези малки марки отговарят на стандартите за натурална козметика дори без сертификат.

Но как можете да сте сигурни, че наистина купувате натурална козметика на Ecco Verde, ако някои марки не са сертифицирани?

Ние от Ecco Verde от самото начало решихме да не правим компромиси. Само по този начин можем да гарантираме, че клиентите ни се доверяват и пазаруват без притеснения при нас.

Но как изглежда този безкомпромисен подход? Много лесно: една марка може да стигне до Ecco Verde само по два възможни начина.

  1. Ако марката има един или повече сертификата за натурална козметика, които гарантират качеството на продуктите, то тя ще бъде приета от нас.
  2. Ако дадена марка няма сертификати, проверяваме продуктите сами и много прецизно. Ако продуктите отговарят на указанията и стандартите за натуралната козметика, те те също се приемат от нас.

Ние сме много стриктни към тези тестове и не правим компромиси. Ако за марката, например, търсенето е голямо, но тя не отговаря на стандартите за натурална козметика, то тя няма да бъде предложена от нас. Може също така да се промени съставът на отделните продукти. Тогава проверяваме отново, за да се уверим, че стандартите за натурална козметика все още са спазени.

В случай на „смесен“ каталог, т.е. ако дадена марка предлага натурални козметични продукти, а също и конвенционални, ние сме много внимателни. Само няколко марки със смесен каталог могат да бъдат намерени на Ecco Verde и то само продуктите, които са истинска натурална козметика. Като цяло не добавяме на Ecco Verde марки, които не предлагат 100% натурална козметика.

Толкова красиво и лесно може да бъде пазаруването

Пазаруването на Ecco Verde е много лесно и без редене на опашки и тежки пазарски чанти! Просто избирате любимите си продукти, удобно заплащате с кредитна карта, PayPal, с банков превод, предварително заплащане или дитектен дебит и ние ще свършим останалото. Любезният ни и компетентен екип за обслужване на клиенти с удоволствие ще Ви помогне по всяко време при евентуални въпроси!