Лесно и сигурно пазаруване на Ecco Verde!

На Ecco Verde ще намерите към момента над 15.200 натурални козметични продукта от международни производители и те се увеличават постоянно! От кремове за ръце, шампоани и продукти за грижа за тялото, до широк спектър от щадящи кожата минерални гримове - на Ecco Verde ще намерите всичко, което пожелаете!

Натуралната козметика не отстъпва по нищо на химическите, синтетични козметични продукти. Точно обратното! С натуралната козметика Вие правите нещо добро не само за тялото си, но също и за околната среда! Нашите продукти не съдържат вредни химически коктейли и се състоят от висококачествени био-масла и растителни суровини, добити предимно от контролирано биологично отглеждане.

А пазаруването на ECCO Verde е много лесно и без опашка и тежки пазарски чанти! Просто избирате любимите си продукти, удобно заплащате с кредитна карта, PayPal, с банков превод, предварително заплащане или дитектен дебит и ние ще свършим останалото. Любезният ни и компетентен екип за обслужване с удоволствие ще ви помогне по всяко време при евентуални въпроси или неясноти!