MaterNatura Хидролат Портокалови цветчета

Релаксираща грижи за всички типове кожа

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Заместващ продукт:

Описание

Този хидролат от MaterNatura има изключително успокояващи и релаксиращи свойства. В ароматерапията се използва за облекчаване на стреса и против безсъние.
Също се използва в козметиката, тъй като е подходящ за всички типове кожа. Продуктът стимулира регенерацията на кожата и естествения й баланс, действайки също така тонизиращо и облекчаващо.

Начин на употреба: Използвайте овлажнителен крем преди употреба.

Хидролатите от MaterNatura са ароматни води, получени чрез дестилация на свежи растения. Етеричното масло от съответното растение се разрежда значително и е налично само в много малки количества. Тези ценни екстракти са особено чисти и съдържат всички положителни характеристики на преработеното растение. Хидролатите също проникват по-добре в кожата от етеричните масла.
Те се използват, за да подготвят кожата за последваща грижа или за производството на продукти за грижа за лице, тяло и коса. В комбинация с други продукти за грижа, те допълват техните свойства. Хидролатите действат овлажняващо, успокояващо и освежаващо, и са също подходящи за грижа за деца. Те могат да бъдат нанесени директно върху кожата.

Марка: MaterNatura
Допълнителна информация

Съставки: Citrus amara (Orange flowers floral water).

Относно хидролатите
Аксесоари

Продуктови ревюта

рецензии на български за MaterNatura Хидролат Портокалови цветчета

5 клиентски рецензии на други езици

3,2 от 5 звезди
5 звезди
4 (36%)
4 звезди
0 (0%)
3 звезди
3 (27%)
2 звезди
2 (18%)
1 звезда
2 (18%)

11 оценки

Все още няма рецензии на български, но 5 рецензии на други езици.