alva - Сертифицирана натурална козметика от Германия

Продуктите на alva са произведени от контролирани органични суровини и следователно са гаранция за висококачествена и ефективна грижа!

Пазаруване по категория:

alva: 41 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

След десетилетия на проучвания Alva Натурална козметика е събрала значителни на брой знания и ноу-хау. Страстната жажда за знания и за подобряване на вече високото качество на продуктите, доведе до допълнително ускоряване на научните изследвания. Резултатът са изключителни продукти, определящи стандарти по отношение на ефективност, резултати, безопасност и щадящо околната среда устойчиво развитие - за хората, животните и околната среда.

Само най-добрите съставки от предимно контролирано биологично земеделие или диви колекции се използват за производството на продуктите alva. Доколкото е възможно, се използват само нерафинирани масла, тъй като това запазва всички основни съставки. Чрез естествения произход на суровините кожата може да усвои перфектно съставките, да нормализира функциите си и да се регенерира. Така козметиката от alva е форма на "помощ за себепомощ" с цел кожата да възвърне своята балансирана, здравословна и естествена красота. Освен това, нито един от продуктите - поради естествените съставки - не е комедоногенен.

От развитието на продуктите през производството, изследователският екип на Alva е в постоянно взаимодействие с дерматологични и университетски организации, опитни лекари и експерти от академичните среди, за да гарантира най-високо качество, най-добра ефикасност и съвместимост с кожата.

Продуктите alva са без наличие на:

  • парабени
  • минерални масла и парафини
  • лаурет- и лаурил етер сулфат-сърфактанти
  • синтетични парфюмни фиксатори
  • тестове с животни