Let's talk eyeliner!

Let's talk eyeliner!

Коя очна линия е най-подходяща за формата на очите ви?

Очните линии се превърнаха в незаменима част от ритуала за гримиране.

Основното правило тук е - да харесвате този тио грим. Ако очите ви са тесни или близки едно до друго и искате визията Foxy Eyes, go for it! Тази статия е само малка насока, която да ви помогне оптимално да подчертаете очите си.

Let's start!

The Tightline: Тънката линия по горния клепач прави миглите да изглеждат по-плътни, без да привлича много внимание. Подходящо за всички видове очи.

The Classic: С тази техника линията леко се удължава навън в красива извивка. Това визуално удължава окото, но не прекалено много. Подходящо за всяка форма на очите и всеки повод.

The Bold: За по-интензивен и драматичен вид. Bold-линията е особено популярна сред любителите на Cat Eye и пасва чудесно с устни в стил Nude. Тази техника за очна линия е най-подходяща за бадемови очи и кръгли очи с по-голяма повърхност на клепача. Внимание! При увиснали клепачи извивката може да не се вижда.

C-Wing: Идеалната линия за увиснали клепачи и хлътнали очи. Започнете с извивката, гледайки право напред в огледалото. След това свържете C-образната извивка с горната линия на миглите. И да, със затворени очи очната линия може да изглежда малко по-различно от това, с което сте свикнали. Но с отворени очи всеки може да види извивката, което често не е възможно при хлътнали очи или увиснали клепачи, тъй като кожата увисва над нея.

Ако повърхността на клепача е много голяма, С-формата ще е твърде видима. В тези случаи препоръчваме по-тънка извивка.

Foxy Eyes: Една все по-модерна техника! Ефектът на Foxy Eyes се получава чрез удължаване на окото с извивка по вътрешния ъгъл. Тази техника е особено подходяща за кръгли и / или малки очи, но много големи очи също се възползват от нея, като изглеждат визуално по-близо. В случай на по-близко стоящи очи е препоръчително да не прекалявате с вътрешната линия, а да я подчертаете само леко, така че очите да не се издърпват още по-навътре.

Smokey Liner: по-меката версия на очна линия. Използвайте любимата си гел очна линия и след това я смесете с пухкава четка. Този ефект е подходящ за всяка форма на очите и за всеки повод.

Smokey Outer V: Тук долната линия е свързана с горната линия. Това видимо увеличава и разделя очите, придавайки ефект на котешко око. Ето защо Smookey Outer V е особено подходящ за тесни очи. За широки очи обаче препоръчваме да комбинирате тази техника с Foxy Eyes вътре. Smokey Outer V е подходящ и за увиснали клепачи.

Reverse Cat-Eye: Техника, която скоро ще диктува модата. За да постигнете тази визия, просто нанесете очната линия върху долната част на окото и след това я смесете навън, като по този начин създадете извивка. Този много интересен ефект е особено подходящ за увиснали клепачи, тъй като се вижда цялата линия по този начин. За очи, където външният ъгъл е по-ниско от вътрешния, не препоръчваме тази техника, тъй като тя може да подчертае още повече това.

Видяхте ли по колко много начина можете да подчертаете погледа си? Имайки предвид тези малки трикове, ви желаем много забавление!

Можете да намерите нашата широка гама от очни линии тук . Продуктите, използвани от нашата гримьорка Сара, са изброени вдясно.