Aquatadeus Лековита вода спей

Натурална лечебна сила при невродермит

 • При възпалителни и инфекциозни заболявания на кожата
 • Без силиконови масла, парабени и парафинови масла
 • Хидратира кожата
 • € 12,89 (€ 10,31 / 100 мл)

вкл. 20% ДДС. плюс доставка

На склад

Доставка вторник, 19. декември: Поръчайте до сряда в 12:00 часа.

Съдържание: 125 мл

Добави към списъка с желани продукти

Арт.-№: AQU-0001, Съдържание: 125 мл

EAN: 9120041570117

 • При възпалителни и инфекциозни заболявания на кожата
 • Без силиконови масла, парабени и парафинови масла
 • Хидратира кожата

Описание

Aquamedica Лековита вода* е напълно натурален продукт от Австрия и със своето много ниско ниво на рН - около 3, и изключително високо съдържание на сулфат от около 3112 мл/л, притежава специални физически и химически характеристики.

AquaMedica Лековита вода* осигурява приятен охлаждащ ефект върху възпалените кожни участъци, успокоява сърбежа и има положително цялостно въздействие върху вида на кожата. За да се постигне най-добрия успех, ние препоръчваме използването на AquaMedica Лековита вода* за области, които са много сухи, раздразнени, зачервени и лющещи се места, да се комбинира с употребата на висококачествения, итензивно подхранващ крем AquaMedica Akutcreme.

От резултатите от клиничното проучване** може да бъде предполаган дългосрочен положителен ефект от употребата на Aquamedica лековита вода* при пациенти с невродермит или атопичен дерматит. При пациентите се наблюдава статистически значимо подобрение на кожните промени и увеличаване на съдържанието на влага в кожата.

Употреба: Преди употреба винаги разклащайте добре. Навлажнете добре мястото, което ще третирате, по 2 - 5 пъти дневно с AquaMedica лековита вода* от спрея и оставете да поеме за няколко минути. Можете също така да напоите чиста кърпа и да оставите върху кожата в продължение на няколко минути. Продължителността на употреба трябва да бъде най-малко 2-6 седмици и е подходящо за дълготрайно приложение.

В първите дни на приложението често не се наблюдава видимо подобрение. Отделни потребители съобщават и за влошаване през първите 2 седмици. Това обикновено се нормализира след непрекъсната употреба.

Препоръчваме района на засегнатата кожата, след изсъхване на водата, да се намазва с крема AquaMedica Akutcreme, специално разработен за много суха, възпалена, зачервена и лющеща се кожа.Тази интензивна грижа увеличава влагата и мазността на кожата и предпазва кожата чрез укрепване на преградия слой.

Моля, уведомете Вашия лекар или фармацевт, ако се наблюдават нежелани ефекти.

Производител:
Aquatadeus
Тип кожа:
Раздразнена кожа
Видове продукти:
Серуми & специални грижи

Съставки

Съставки: Aqua, въглероден двуокис

Комплекс от съставки:
Съставките в съответствие с "Анализ на водата на Университета в Грац (Факултет по химия) от 20.06.2006 г." са в мг / кг: 3112.4 мг сулфат, 486.7 мг магнезий, 254.7 мг желязо (III), 178.4 мг желязо (II), 26.5 мг манган, 25.6 мг цинк, 13.4 мг силиций, 12.4 мг калций, 10.1 мг натрий, 7.6 мг бор, 7.2 мг алуминий, 6.6 мг хлорид, 4.7 мг калий, 1.9 мг стронций, 1.4 мг амоний, 1.2 мг нитрат, 0.5 мг флуорид, 0.2 мг сяра, 0.1 мг бикарбонат, 0.1 мг фосфат, 0.1 мг барий, <0.1 мг бромид, <0.05 мг нитрит.

Поради високото съдържание на желязо във водата, тя може да има светлокафяво оцветяване. Моля, почистете кранове, мивки и текстил веднага след контакт.
При известна свръхчувствителност към отделни съставки на AquaMedica водата е желателно да се въздържате от употреба.
Внимание! Флакона е под налягане: може да се пръсне при нагряване. Да се пази от топлина, горещи повърхности, искри, открити пламъци и други източници на запалване. Да не се пуши. Да не се пробива и изгаря дори след употреба. Да се пази от пряка слънчева светлина. Да не се излага на температура над 50° C.

Информация от: Септември 2014

*AquaMedica Лековита вода произхожда от извора на AquaMedica Öblarn в Австрия, който с решение на регионалното управление на Щирия GZ:FA8A-88.42-1/2007-4 от 14.03.2007 и GZ: FA8A-95.19.3/2010-9 от 12.03.2010 в Австрия е официално признат от 12.03.2010 като лечебен извор. Признанието се дължи на отличните резултати от анализа на лечебната вода, извършен в съответствие със съвременните критерии на Карл-Францен-Университет Грац от 20.06.2006, становищата на Института по хигиена, микробиология и екологича медицина на Медицински Университет Грац, както и други доклади от държавните контролни органи. Медицинско-балнеоложко наименование: "магнезий-желязо-сулфат източник", преди "Thaddäus извор".

** Клинично проучване на Университетска болница по дерматология и венерология на Медицински университет Грац, проучване номер 19-172 ех 07/08, както и редица обсервационни проучвания от дерматолози.

Забележка на производителя

Предимства на Ecco Verde Онлайн магазин БългарияПредимства на Ecco Verde Онлайн магазин България

 • Безплатна доставка в България над € 50,00
 • Доставка чрез UPS Standard или UPS Express
 • Безплатно връщане
 • Сигурно плащане чрез Кредитна карта (VISA, Mastercard, American Express, Diners Club), Paypal или Предварително заплащане

Сигурно плащане чрез Кредитна карта (VISA, Mastercard, American Express, Diners Club), Paypal или Предварително заплащане

Въпроси & Отговори за този продукт

Получавайте специфични отговори на клиенти, които са закупили този продукт

Продуктови ревюта

3,8 от 5 звезди
9 (36%)
6 (24%)
6 (24%)
4 (16%)
0 (0%)

25 оценки

Все още няма рецензии на български, но 19 рецензии на други езици.