Екологични пелени от EasyPu

Екологични пелени от EasyPu

Устойчива алтернатива на памперсите за еднократна употреба

Италианската марка EasyPu намери решение за всеки, който иска да сменя памперсите по екологичен начин, без да се налага да се отказва от практичността, безопасността и красив дезай: цветни, перящи пелени-гащички в универсален размер, който се напасва с растежа! Практично, цветно и сигурно!

EasyPu: 2 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Пелените EasyPu са една цветна и екологична алтернатива на конвенционалните пелени за еднократна или тези за многократна употреба, чиято поддръжка изисква прекалено много работа и търпение. Системата на EasyPu се състои от гащички, които растат заедно с бебето, благодарение на гениален принцип с копчета и по този начин пасва на бебета и деца от 0-3 годишна възраст и при дебела подложка. Над тази подложка се поставя кърпа от микрофибър, за да се запази бебешкото дупе сухо.

Пелените EasyPu са:

  • икономични и екологични - те намаляват прекомерното количество отпадъци от пелени за еднократна употреба, спестявайки около € 1400 на дете - от неговото раждане - до втората му година.
  • за бебета: не съдържат химически добавки, което намалява раздразненията. Също така придават едно по-приятно чувство на тялото.
  • естетични и готини - в различни цветове, в зависимост от настроението ви!
  • практични, перящи се и бързо съхнещи.