georganics

Натурална и екологична дентална грижа от georganics

Философията на georganics е толкова проста, колкото и ясна: естествена, устойчива и добросъвестна. Висококачествена грижа за зъбите, която също така пази околната среда!

georganics: 27 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

За повечето хора грижата за зъбите се състои в тяхното почистване сутрин и вечер. Това, което често се пренебрегва, е въздействието на синтетичните химикали, открити в традиционните продукти за зъби. Малката британска компания georganics е създадена от въпроса дали те са наистина необходими, както и от научни изследвания, които доказват, че природата всъщност ни осигурява всичко необходимо за ефективно почистване на зъбите.

Първоначално, естествените, устойчиви и 100% вегански продукти за стоматологична хигиена бяха предлагани на лондонските земеделски пазари. Поради търсенето се наложи преместване в по-голяма лаборатория в селските райони на Съсекс.

Днес, georganics е една от най-известните натурални козметични марки за хигиена на устната кухина и зъбите. Марката се отличава и със своята стратегия за нулеви отпадъци, устойчивост и уважение към природата и околната среда. Опаковките са не само функционални, но и без пластмаса, биоразградими и рециклируеми. Въпреки това, малко пластмаса не може да се избегне в един или друг момент поради хигиенни изисквания. Също така, четините на четките за зъби са направени от найлон. Естествената алтернатива - свинска четина - звучи не само непривлекателно, но и не би била веган. Веднага след като тези малки неща могат да бъдат заменени, georganics също ще изпълни това.

Продуктите на Georganics са подходящи за всички възрасти, тъй като в производството им се използват само био и натурални съставки.