Couleur Caramel - иновативни и подхранващи

четвъртък, 03. май 2018

Couleur Caramel - иновативни и подхранващи

Френската марка Couleur Caramel произвежда продукти за грим, които съчетават съставки от естествен произход с най-съвременните технологии, за да произвежда устойчив, подхранващ био грим. Целта на Couleur Caramel е да защитава както кожата Ви, така и планетата.

Всички опаковки са с изключителен дизайн и са изработени от рециклирани материали - така са и наслада за очите.

Препоръчваме следните продукти:

Червило Pearly

За нежно блестящи устни червилото Pearly е идеално. Благодарение на големия избор ще намерите подходящия цвят за всеки повод. Червилата осигуряват дълъготраен цветен резултат, приятна текстура и богата грижа.

Кремообразна очна линия

Със своята кремообразна текстура и избрани био масла като съставки, тази очна линия е особено лека и нежна. Много лесно се нанася и се грижи за чувствителната кожа около очите с био масла от макадамия и какаово масло.

Twist & Lips

Този нов продукт е абсолютна иновация. Това са кремообразни червила, които съдържат специална комбинация от мастни киселини. Така продуктите Twist & Lips осигуряват богата хидратация и защитават устните. Те имат и свойства против стареене.

Мозаечна пудра

За лятна визия, копринено и дълготрайно покритие препоръчваме мозаечната пудра на Couleur Caramel. Благодарение на микронизираната си текстура пудрата е лесна за нанасяне и подхранва кожата със своите ценни съставки.

Пудра Слънце

В допълнение към мозаечната пудра, можете да използвате и слънчевата пудра на Couleur Caramel. Тези пудри матират и изравняват тена, осигуряват дискретен блясък и съдържат и подхранващи съставки.