Couleur Caramel - иновативни и подхранващи

Couleur Caramel - иновативни и подхранващи

Френската марка Couleur Caramel произвежда продукти за грим, които съчетават съставки от естествен произход с най-съвременните технологии, за да произвежда устойчив, подхранващ био грим. Целта на Couleur Caramel е да защитава както кожата Ви, така и планетата.

Препоръчваме следните продукти:

Червило Pearly

За нежно блестящи устни червилото Pearly е идеално. Благодарение на големия избор ще намерите подходящия цвят за всеки повод. Червилата осигуряват дълъготраен цветен резултат, приятна текстура и богата грижа.

Twist & Lips

Този нов продукт е абсолютна иновация. Това са кремообразни цветове за устни, които съдържат специална комбинация от мастни киселини. Продуктите Twist & Lips осигуряват богата хидратация и едновременно защитават устните. Те също имат ефектпротив стареене.

Мозаечна пудра

За лятна визия, копринено и дълготрайно покритие препоръчваме мозаечната пудра на Couleur Caramel. Благодарение на микронизираната си текстура пудрата е лесна за нанасяне и подхранва кожата със своите ценни съставки.

Бронзант

В допълнение към мозаечните пудри, жените могат да използват и бронзант от Couleur Carame за загорял, топъл блясък на лицето. Той изглажда тена, осигурява кадифен завършек и освен това съдържа подхранващи съставки.