Изключителна, чисто натурална козметика от Rosental Organics

Натурални продукти с внимателно подбрани суровини

Пазаруване по категория:

Rosental Organics: 61 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Мисията на Rosental Organics е да произвежда чиста, естествена и натурална козметика, която балансира и подмладява кожата по напълно естествен начин. За производството на добре подбраните продукти се използват само висококачествени съставки, които стимулират самолечебните сили на тялото и помагат на кожата много внимателно и отвътре за истинската й красота.

Обръща се внимание на естествеността на изработката, защото едва тогава естествените активни съставки могат да развият оптимално силата си. Това означава, че по никакъв начин, като например чрез нагряване или неутрализиране на миризми и т.н., не се действа върху производството, за да се получат всички активни съставки, съдържащи се в суровините. По този начин козметиката на Rosental Organics се консервира само от самите възможности за съхранение на растенията и по този начин има срок на годност от "само" 12 месеца.

Доставчиците на суровини се избират с най-голяма грижа и много голямо значение се отдава на справедливи условия на труд. Например Rosental Organics работи с женска кооперация в Мароко. По този начин светът може да се превърне в "по-добро място" - "better place".