SO’BiO étic Натурална козметика

Цялата продуктова гама на едно място!

"Светът на красотата Ви принадлежи!" - Защото природата е най-добрият помощник по отношение на красотата.

Пазаруване по категория:

Препоръчваме:

   SO’BiO étic: 227 продукта

   Филтри

   Всички цени са с ДДС.

   Френската марка SO'BiO étic беше създадена, когато жените започнаха да се интересуват от конвенционална козметика. През 2007 г. предприемачът Чарлз Клобуков реши, че е време да предложи на тези жени алтернатива под формата на натурална козметика - заедно със сигурност, ефективност и удоволствие. Изследванията, разработването и производството на SO'BiO étic се извършват стриктно в съответствие с етичните стандарти: по отношение на хората, здравето и природата .

   Това беше началото на нова козметична революция - „козметична етика“ от природата, направена от човешки ръце за красотата на жените.

   SO'BiO étic също така обръща внимание на предпочитанията на местните доставчици и производители и се стреми да подкрепя онези, които искат да преминат към биологично отглеждане или култивиране.
   За суровините, които не могат да се произвеждат на регионално ниво, се отдава голямо значение на справедливата търговия. Стремежът на SO'BiO étic е да гарантира, че доставчиците и производителите, както и местното население се възползват от търговията в социален, икономически и здравословен аспект.

   Всички продукти на SO'BiO са:

   • ECOCERT - & Cosmébio сертифицирани
   • в опаковки, които могат да се рециклират
   • без парабени, силикони и парафин
   • без синтетични аромати и багрила