Sóley Organics

Sóley Organics е отдадена на семейната традиция, която е описана точно и кратко от пра-бабата на Солей: "Бог ни е създал и ни е дал билки, който лекуват нашите болежки." Воден от дългогодишния опит и терапевтичното качество на исландските диви билки, Sóley Organics се стреми да доставя чисти продукти, които са вдъхновени от природата. Страстта на Sóley Organics е здрава кожа и запазване на природните ресурси.

Sóley Organics: 16 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Жената зад Sóley Organics е исландската актриса Sóley Elíasdóttir, икона на исландския филмов и театрален свят. Тя е напуснала сцената, за да се погрижи за 16-поколения-старата семейна традиция. Тя поема по стъпките на своята пра-баба и през 2007 основава Sóley Organics и пуска своя първи продукт на пазара - лечебен крем GRÆÐIR.

Див
В Sóley Organics се използват мощните сили на ръчно подбрани исландски диворастящи билки, смесени по уникален начин с най-добрите естествени съставки. Самата природа е най-великият изобретател и лечител.

Мощен
Тъй като лятото е кратко, дивите билки в Исландия са принудени да поемат големи количества енергия и хранителни вещества за кратко време, за да оцелеят през дългата, студена зима. Затова тяхната здравина и ефикасност е пословична от дълго време.

Чист
Мотото на Солей е все същото, както по времето на предците й: какво поставяте върху кожата си, е храна за кожата. Продуктите трябва да бъдат толкова чисти, че да можете да ги ядете! Исландия е благословена с чист въздух и най-добри източници на вода - оптимални условия за най-добрите диворастящи билки и продукти.

Простота
Sóley разчита на обикновените, нежни и лечебни свойства на исландските билки.
Заедно със знанието на предишните поколения и модерна технология, Sóley осигурява биологични продукти за грижа за кожата за ежедневна употреба на достъпна цена.

Околна среда
Исландската природа е нашето наследство и Sóley се стреми да влияе на природата възможно най-малко. Винаги има начини за по-нататъшно подобряване и колкото повече се стремим, толкова повече можем да помогнем.

Сертифицирани органични вещества и етерични масла
Sóley Organics използва само сертифицирани органични масла с растителен произход.

Без тестване върху животни
С изключение на пчелен восък, нито една от използваните суровини не е от животински произход. Нито суровините, нито готовите продукти са тествани върху животни. Следователно, всички продукти са подходящи за вегетарианци.

Най-добрите суровини
Суровините за Sóley са 100 % натурални, безопасни и еко-съобразни. Продуктите са без парабени, консерванти, изкуствени оцветители и аромати, фталати, пропилен гликол, минерални масла, PABA, парафин и други химични вещества, които могат да бъдат вредни за човека или природата.