Идеи за подаръци за Коледа

Идеи за подаръци за Коледа

От нашия Коледен пазар

Коледа наближава. Тази година отново подбрахме продукти, които са идеални за подаръци.

Както всяка година, Коледният пазар на Ecco Verde предлага избрани продукти, които са идеални за подаръци. Изборът е голям и има нещо за всеки вкус и всеки бюджет.

Като за начало, можете да потърсите специално подаръци за жени , мъже или майки и деца. Ние сме разделили нашите идеи за подаръци и в различни теми и така ще можете да се ориентирате по-бързо.

Коледен календар

Тази година предлагаме голям избор от различни коледни календари. Желаете шоколад, чай, аромати или натурална козметика? Няма проблем, в тази категория ще намерите правилния календар.

Подаръчни комплекти

За Коледа често не е лесно да се намери подходящият подарък. Може би един продукт е твърде малко. Колко е хубаво, че има комплекти, които съкращават дългото и изтощително търсене.

Луксозни подаръци

Тази категория включва висококачествена, ексклузивна натурална козметика, грижа за кожата, грим и аксесоари. Независимо дали търсите система за нанасяне на слоеве Layering от марката за веганска био козметика Pure Skin Food или комплект от луксозни четки за грим, тук ще ги намерите.

Парфюми

В тази категория ще намерите Eau de Parfum и тоалетни води със 100% натурални съставки и в безброй изкусителни аромати.

Коледни чаени миксове и подаръчни комплекти

Чайовете отпускат, а всеки се нуждае от малко релакс в стресиращия сезон по Коледа. За да сте сигурни, че настроението наистина ще остане добро, в тази категория ще откриете коледни творения, от чай с джинджифил и лебкухен, до зимен ябълков чай. Добавихме и няколко комплекта.

Вегански коледни идеи

Не винаги е лесно да се намери подходящия подарък за вегани. Вече има огромен избор от веганска натурална козметика, грим и други. Тук със сигурност ще намерите правилните продукти.

Уют и релакс у дома

Тук ще намерите ароматни миксове, ароматни лампи и подаръчни комплекти, които придават на Вашите четири стени топла и уютна атмосфера.

Вана и уелнес

Малко са нещата, които релаксират повече от една топла вана. Разбира се, не трябва да липсват правилните добавки. Тук ще намерите и комплекти за успокояващи и релаксиращи преживявания.

Ваучери за подарък

Все още не можете да изберете продукт или не сте сигурни какво би се харесало? Няма проблем, просто подарете ваучер и любимия човек може да избере сам идеалния продукт.