Четки за зъби от TIO

Четки за зъби от TIO

Екологични и иновативни продукти за грижа за зъбите

TIO доказва, че пластмасовите отпадъци могат да бъдат избегнати дори при ежедневните предмети! И дори една устойчива четка за зъби може да впечатли с дизайна си!

TIO: 6 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Подобно на много гениални и полезни неща, и марката TIO се появява от нуждата - идеята и възможностите са били налице, но водещите производители не били заинтересовани. И какво правят двама ангажирани хора, за да направят света малко по-добър? Точно така! Те създават своя компания и произвеждат сами.

Решението за предотвратяване на отпадъци и намаляване на пластмасите е едновременно изненадващо и иновативно: четка за зъби със сменяеми глави на четките. И то в наистина страхотен, отличèн дизайн: мийте зъбите си с чиста съвест и стил!

Освен това, благодарение на капачката за пътуване, четката за зъби TIO е идеален и хигиеничен спътник за из път.

Продуктите са насочени към абсолютна устойчивост, спестяват големи количества отпадъци от самото начало. В допълнение, тъй като за основателите на TIO е важно направят повече за нашата планета и да подкрепят нашата екосистема, където е възможно, 5% от печалбите биват дарени на The Ocean Cleanup. Така закупуването на всяка TIO-четка за зъби подкрепя този впечатляващ и перспективен мащабен проект, който използва най-новите технологии и отдаденост, за да се справи с херкулесовата задача да почисти нашите океани от пластмасови отпадъци.

Четката за зъби има следните характеристики:

  • Четки в две дебелини: изработени от устойчив био-найлон, който е направен от рициново масло
  • Професионален профил: профилът на четката е разработен въз основа на най-новите проучвания на Стоматологичния институт на Университета на Витен/Хердеке.
  • Глава: направена от целулоза (FSC-сертифицирана дървесина) и сменяема
  • Цялостна хигиена: гладки повърхности и безпроблемен преход - така бактериите нямат никакъв шанс
  • Захват: ергономично заоблените точки на дръжката осигуряват опора и не съдържат пластификатори
  • Дръжка: дръжката за многократна употреба е изработена от силен PE, който е направен от захарна тръстика