Fragrance Free от URTEKRAM

Fragrance Free от URTEKRAM

Естествен баланс

Новата чувствителна грижа без аромати от натуралната козметика URTEKRAM не съдържа синтетични аромати, забранени според критериите на всички етикети за качество на сертифицираната натурална козметика.

Въпреки това, естествените аромати като етерични масла и растителни екстракти, са разрешени. Както при храните (например ядките), това несъмнено са страхотни съставки - стига те да се понасят добре от организма. Ароматите, съдържащи се в етеричните масла, могат да раздразнят кожата на страдащите от алергии и да окажат влияние върху чувствителните типове кожа.

Затова сертифицираните продукти без аромати са правилния избор за хора с чувствителна кожа и минималисти, които харесват семплите формули.

Новата линия за грижа от Urtekram Nordic Beauty е разработена изцяло без аромати и помага на чувствителната кожа и скалп да възвърнат отново баланса си. ''Без парфюм'' серията се предлага в новата колекция "Без аромати" с подобрени формулировки, особено нежни текстури и още по-голяма функционалност в грижата за косата. Продуктите за изключително мека грижа са тествани и сертифицирани за алергии и следователно подходящи за хора, страдащи от такива.

*No Perfume Baby серията остава налична.

Fragrance Free означава:

● веган
● с 99-100% съставки от натурален произход
● сертифицирана като натурална козметика и био козметика според Ecocert Cosmos Organic
● сертифицирана за алергии
● произведена в Дания

Тук може да откриете всички продукти от серията!

Информация за марката URTEKRAM:

Скандинавската марка за натурална козметика URTEKRAM съществува от почти 50 години: биологичните храни и натуралната козметика се произвеждат в сърцето на Дания. През 1972 г. основателите отварят малък магазин за натурални храни "Urtekræmmer" в Копенхаген. През 1989 г. е създадена настоящата производствена база във фиорда Мариягер в датския Северен Ютланд. Атмосферата, в която се обработват продуктите за грижа за косата, кожата и зъбите, е спокойна и позната.

Urte: Това са билките и съставките на растителна основа, използвани в биоразградимите продукти. Името е символ на пионерски дух и отдаденост в миналото и днес, както и на любяща и топла прегръдка от природата.

URTE | билки

KRAM | прегръдка от природата