Weleda Naturkosmetik

Целият сортимент от най-големия производител на натурална козметика в Германия

От грижа за лицето и грижи за бебето и детето до грижа за тялото и косата, Weleda предлага широка гама от висококачествени био продукти. Основана в началото на 21. век от антропософът д-р. Рудолф Щайнер, компанията е създала значителна гама от продукти за грижа през годините с този иновативен подход към лечението и козметиката.

Пазаруване по категория:

Weleda: 162 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Антропософията може да бъде описана като духовна и езотерична, холистична философия, която предполага, че човек може да възприема своята среда не само чрез ума и сетивата, но и чрез чувствата и мислите. Тази идея се среща не само в медицината, образованието или изкуството, но и в био-динамичното земеделие, което от своя страна е решаващо за продуктовата гама - само с уважително действие и взаимодействието на всички отделни дисциплини е възможно да се осигурят растения и храна и по този начин да се даде най-доброто на човека и околната среда.

Също толкова важно за Weleda са качеството и устойчивостта - това започва с отглеждането на суровини и обхваща целия транспортен и производствен процес. По съвсем логични причини Weleda е убедена, че всички членове на производствената верига трябва да работят добросъвестно и с високо качество, за да произвеждат висококачествен и ефективен продукт. Това може да бъде гарантирано благодарение на комплексния и строг контрол на качеството.

Продуктите на Weleda са сертифицирани от Natrue и са БЕЗ:

  • експерименти с животни
  • петролни продукти
  • синтетични мазнини, оцветители и аромати
  • силикони и парафини