Натурална козметика от Acorelle

Сертифицирана френска грижа от главата до петите!

Acorelle е френска марка натурална и органична козметика, която предлага и широка гама продукти за епилация. Всички продукти са сертифицирани от Ecocert и не са тествани върху животни. Всички съставки, избрани за производството на козметиката, са местни, а формулите са проучени от експерти в областта.

Пазаруване по категория:

Marken / Acorelle

Acorelle: 72 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Марката Acorelle, базирана в Lot-et-Garonne, Франция, поставя акцент върху висококачествените продукти, произведени от естествени и регионални суровини.

Продуктите на Acorelle се произвеждат с ниско потребление на енергия и не съдържат химически разтворители. Специалните съставки, които са внимателно съобразени с нуждите на кожата, се запазват в продуктите чрез щадящия производствен процес и гарантират висока ефективност.

Трите стълба на Acorelle са:

  • Ароматерапия: Силата на етеричните масла е това, което Acorelle се опитва да използва във всички свои продукти, така че да не се губи никаква растителна енергия. Резултатът е ефективен продукт със силно концентрирана растителна енергия.
  • Грижа за тялото: Тялото ни съпътства през целия живот и продуктите за грижа на Acorelle се адаптират към различните нужди през целия живот.
  • Жени: Acorelle включва в своята грижа специалните нужди на жените, които винаги се променят: Аромати, бебешки продукти или грижа за първите бръчки.

Козметичните продукти на Acorelle са:

  • Сертифицирани по ECOCERT
  • Сертифицирани от Cosmébio