Натурална козметика от Antos

Цялата продуктова гама на италианската марка

Antos е основана през 90-те години на хълмовете на Монферат. Уникалните продукти използват билкови екстракти и натурални активни съставки за семпли, но ефективни формули. Философията на Antos е да предлага висококачествени продукти с формули, съдържащи само минимални съставки - преди всичко само основни. Използването на консерванти е също така драстично намалено и не се използва външна опаковка.

Пазаруване по категория:

Antos: 141 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Antos използва суровини, които са сертифицирани или одобрени от ECOCERT, както и лечебни билки от сертифицирано биологично отглеждане.

Продуктите Antos се произвеждат в Италия и са

  • Семпли: малко, но ефективни съставки
  • Креативни: по отношение на смесите от естествени съставки
  • Основни: с минимум опаковки
  • Свежи: Козметиката Antos използва минимум консерванти - всички продукти са възможно най-свежи!

Ароматите, подбрани от Antos, са без алергени и сертифицирани като такива от IFRA. Същите също са одобрени в съответствие със стандартите на например ICEA и AIAB и са внимателно подбрани въз основа на тяхната кожна поносимост. Освен това продуктите съдържат само малки количества от 1% или по-малко.

Обикновено Antos не добавя повече от 0,1-0,3% аромат към своите продукти (в количествата, посочени в информационните листовки за безопасност на аромата). Тези парфюми не оказват отрицателно влияние върху баланса на кожата или околната среда и са синтезирани смеси, получени главно от преработката на етерични масла. Те отговарят на стандартите, които забраняват използването на потенциално алергенни вещества.