Грижа за лицето от Bjobj

ПОДАРЪК ЗА ЛИЦЕТО ВИ.

Bjobj-кремовете за лице не съдържат никакви силикони (с нефтохимичен произход), а само интензивно подхранващи растителни масла, които правят тяхната рецептура толкова богата.
По тази причина, е достатъчно малко количество от продукта, за снабдяване на кожата с влага и хранителни вещества. Просто втрийте нежно и за кратко, така че продуктът да може да се абсорбира от кожата.

Грижа за лицето: 18 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Нашата кожа на лицето е първото, с което изразяваме себе си, огледало за това, кои сме ние и колко обичаме себе си и се грижим за своето здраве.

Кожата може да бъде чувствителна и склонна към зачервяване, нормална, нечиста, суха, зряла или комбинирана кожа. Който и тип кожа да имате, Вие знаете, че трябва да се грижите за кожата си ежедневно.

Всеки иска да бъде защитен от външния свят и от времето, което изминава - линията на bjobj за грижа за лицето предлага възможността, да се намери подходящата грижа за всеки тип кожа, за да запазите кожата си красива, гладка, защитена, млада и свежа. С помощта на натуралните кремове за лице bjobj, нежни и достатъчно леки за ежедневна грижа, Вие използвате сертифицирани продукти, които са дерматологично тествани.