Натурална козметика от La Saponaria

Натурални продукти за грижа за деца и възрастни - също и за DIY козметика

Пазаруване по категория:

Marken / La Saponaria
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

  La Saponaria: 251 продукта

  Филтри

  Всички цени са с ДДС.

  La Saponaria предлага ръчно изработена натурална козметика & суровини за производство на собствени продукти. В La Saponaria вярват преди всичко в ръчния труд - това е отразено и в широката гама от суровини за собствено производство. Какво по-хубаво от това да се грижите за себе си с козметика, която сами сте си направили? - Да знаете, че тя съдържа само съставки, които сами сте избрали, и най-вече, че не съдържа никакви вредни вещества...

  Историята на италианската марка La Saponaria започва много отдавна, когато единият от двамата основатели - Луиджи - открива своята любов към сапуна и ароматите и впоследствие започва да прави сапуни под зоркия поглед и напътствия на своята баба. Изучаването на химия изглежда логичната следваща стъпка. Тогава той среща Лучия и първите експерименти могат да започнат.

  През 2006 г. La Saponaria бавно започва да се оформя, като двамата продават ръчно изработените си сапуни на местните занаятчийски пазари и влизат в сътрудничество с GAS - група за справедлива търговия - в родния си град. Чрез групово финансиране и с много страст и големи мечти La Saponaria най-накрая стартира през 2007 г.