ELIAH SAHIL Натурална козметика

Иновативни, устойчиви продукти за грижа за цялото тяло

ELIAH SAHIL Beauty предлага отбрани, висококачествени и подхранващи съставки - накратко: за най-доброто, което природата може да предложи!

ELIAH SAHIL Beauty: 33 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Още през 90-те години Silvio Perpmer, главен изпълнителен директор и основател на Eliah Sahil, основава международната марка Planet Pure -бестселъри, почистващи и перилни препарати. С раждането на сина му Илия стартира идеята за създаване на 100% естествена и нежна марка естествена козметика за кожа и коса. Оттогава био сертифицираната марка, разработва иновативни, уникални продукти. Продуктите на прахообразна основа се открояват особено - като шампоан на прах за мокро измиване на косата. Така 70% вода се спестява в сравнение с конвенционалните шампоани.

Суровините се обработват само в най-чистия им вид . Висококачествените есенции от билки, цветя и минерали се извличат внимателно и внимателно се обработват, за да могат активните съставки като масло от семена от роза или сапунени ядки, лечебна глина или женшен да се развият с пълния си потенциал. Суровините идват от контролирано биологично отглеждане и са 100% вегански и без тестване върху животни .

Eliah-Sahil също залага на концепцията за опаковка без пластмаса и всички съдове могат да бъдат 100% рециклирани и биоразградени .

За да върне нещо на природата, Eliah Sahil подкрепя устойчиви и социални проекти по целия свят. Например 50 цента от всеки продаден детски шампоан отиват за Allin Mikuna - за здравословно хранене на децата. Освен това се подкрепя и проекта Blühende Wiesen за цъфтящи ливади, като подкрепа за озеленяване на ландшафта.