Грижа за косата

Co-Washing & Squish to Condish Co-Washing & Squish to Condish

Дефиниция, къдрици с еластичност, повече блясък и по-малко накъсване. Сега е моментът да изпробвате съвместното измиване и/или методите "squish to condish": те ще променят вашата коса.

Грижа за косата с аюрведични активни съставки Грижа за косата с аюрведични активни съставки

Поглезете косата, склонна към косопад, с тази линия за грижа на Rasayana. Благодарение на специален аюрведичен билков препарат косата е оптимално снабдена с антиоксиданти и хранителни вещества.

6 мита за миенето на косата 6 мита за миенето на косата

Наистина ли мократа коса се накъсва при разресване? Коя температура на водата е подходяща за миене на косата? Колко често трябва да мием косата и да сменяте продуктите за грижа? Научете повече в нашия блог.

Curly Girl Glossar Curly Girl Glossar

Plopping, Casting, Final Wash, no poo ... думи, които звучат доста непонятно, въпреки че английския ти не е толкова зле? Искаш да се присъединиш към този тренд за къдриците, но не знаеш точно как?

Грижа за косата през зимата Грижа за косата през зимата

Зимата е предизвикателство не само за кожата, но и за косата ни. Правилната грижа е много важна. Прочетете повече.

Лятното време уврежда косата ни Лятното време уврежда косата ни

През лятото слънцето грее неумолимо и уврежда косата ни: нацепените краища са честа последица от това. Тук правилната грижа е много важна.

Покриване на белите коси

За покриване на белите коси не винаги трябва да се разчита на синтетичните багрила. Ние ще ви покажем някои съвети и трикове, как да боядисате косата си по естествен начин и все пак да получите задоволителен резултат.

Защита от слънцето и грижа за косата

Повечето хора очакват с нетърпение лятото. "Най-накрая е топло, най-накрая слънцето грее", си казват те тогава. Да се пази кожата от слънцето днес е в реда на нещата. Но какво става с косата? И тя ли се нуждае от специална защита?