Грижа за косата

Curly Girl Glossar Curly Girl Glossar

Plopping, Casting, Final Wash, no poo ... думи, които звучат доста непонятно, въпреки че английския ти не е толкова зле? Искаш да се присъединиш към този тренд за къдриците, но не знаеш точно как?

Грижа за косата през зимата Грижа за косата през зимата

Зимата е предизвикателство не само за кожата, но и за косата ни. Правилната грижа е много важна. Прочетете повече.

Лятното време уврежда косата ни Лятното време уврежда косата ни

През лятото слънцето грее неумолимо и уврежда косата ни: нацепените краища са честа последица от това. Тук правилната грижа е много важна.

Покриване на белите коси Покриване на белите коси

За покриване на белите коси не винаги трябва да се разчита на синтетичните багрила. Ние ще ви покажем някои съвети и трикове, как да боядисате косата си по естествен начин и все пак да получите задоволителен резултат.

Защита от слънцето и грижа за косата Защита от слънцето и грижа за косата

Повечето хора очакват с нетърпение лятото. "Най-накрая е топло, най-накрая слънцето грее", си казват те тогава. Да се пази кожата от слънцето днес е в реда на нещата. Но какво става с косата? И тя ли се нуждае от специална защита?

Оптимална зимна грижа за косата

Само миг - и ето - лятото вече е свършило. От днес за утре трябва да се облечем с топли дрехи и да засилим отоплението, за да не ни е студено. Сухият въздухповлиява не само на кожата, но страда и косата ни. Дори и шапката не предпазва косата. Ето...