Изпращане & Доставка

Какви са цените за доставка?

ДържаваСума (вкл. ДДС)Транспортни разходи (с ДДС)*
Българияот 129.00 лв. нагоребезплатно
от 0.00 лв. нагоре19.00 лв.

* Тези разходи за доставка се начисляват за стандартна доставка. Възможно е да има допълнителни разходи, напр. поради теглото, размера или характеристиките на продуктите. Тази информация ще намерите директно в описанието на продукта.

Колко време отнема доставката?

Срокът за изпращане на отделни продукти виждате директно при продукта. Кога да очаквате да получите цялата си поръчка, ще видите в пазарската си кошница или след като изберете Вашия адрес за доставка и желаната куриерска услуга.

Ако не по наша вина доставката на поръчаните стоки е невъзможна, тъй като доставчик не е изпълнил задълженията си по договор, ние можем да оттеглим поръчката. Ние, разбира се, ще Ви информираме веднага за това.

Моля, имайте предвид, че нашите пакети се изпращат от Австрия и по тази причина нашият екип за обслужване на клиенти не работи на австрийските официални празници, а нашият склад не изпраща пакети.

Как става доставката на обемисти стоки

Доставката на обемисти предмети, които се доставят от спедиция, става по принцип до тротоара на посочения адрес. Доставката се извършва само след уговорка, доставящата спедиторска компания ще се свърже с вас по телефона.

Нашата опаковка

Ние мислим за нашата околна среда - правете го и Вие!

Материалът на пълнежа на пакетите ни е основно 100% биоразградим - подходящ за компостиране. Продукти в стъклени съдове са допълнително увити от нас за защита.

Нашите кутии са от чист картон и могат да се изхвърлят съвсем нормално при хартиените отпадъци.

Куриерска фирма

DHL Express

В България доставката се извършва с DHL Express.

Ако поръчате до понеделник 09:30 часа и поръчаните продукти са на склад, поръчката Ви ще бъде обработена в същия ден. След това следва След изпращането доставката се извършва в рамките на 3 работни дни..

След успешно направена поръчка ще получите потвърждение по имейл. Във вечерта на деня на предаване на пратката на доставчика ще получите ново потвърждение с личен проследяващ номер. Той Ви позволява да се информирате за местонахождението на пакета във всеки един момент.

Очакваната дата на доставка се показва на страницата на съответния продукт, а също така и в пазарската кошница.

Нашите доставчици винаги се стремят да доставят поръчките по най-бързия начин. Молим за разбиране в случаи, когато се стигне до забавяне на доставката. Обикновено това се дължи на метеорологични условия.

Обмитяване

Нашето седалище се намира в Австрия, член на Европейския Съюз. При поръчки, изпращани в рамките на ЕС, ДДС е включено в общата цена. Тъй като движението на стоки в рамките на ЕС е свободно, не се начисляват допълнителни такси.

⭐️ Информация за доставки за Коледа ⭐️

Коледа наближава. За да могат вашите пакети да пристигнат навреме, e особено важно да направите поръчката в подходящия момент. Следните срокове служат за информация и важат само за налични продукти.*

Стандартна доставкаЕкспресна доставка*
Българиявторник, 12. декемврипонеделник, 18. декември
Австриявторник, 19. декемврисряда, 20. декември
Белгиячетвъртък, 14. декемвринеделя, 17. декември
Швейцариянеделя, 17. декември
Чехиянеделя, 17. декемврипонеделник, 18. декември
Германиянеделя, 17. декемвривторник, 19. декември
Даниявторник, 12. декемвричетвъртък, 14. декември
Испаниячетвъртък, 14. декемврипонеделник, 18. декември
Финландиясряда, 13. декемвринеделя, 17. декември
Франциянеделя, 17. декемвривторник, 19. декември
Великобританиявторник, 12. декември
Хърватиянеделя, 17. декемврипонеделник, 18. декември
Унгарияпонеделник, 18. декемвривторник, 19. декември
Ирландиявторник, 12. декемвринеделя, 17. декември
Италиянеделя, 17. декемврисряда, 20. декември
Лихтенщайннеделя, 17. декември
Люксембургчетвъртък, 14. декемвринеделя, 17. декември
Нидерландиячетвъртък, 14. декемвринеделя, 17. декември
Полшанеделя, 17. декемврипонеделник, 18. декември
Португалиясряда, 13. декемврипонеделник, 18. декември
Швециячетвъртък, 14. декемвринеделя, 17. декември
Словенияпонеделник, 18. декемвривторник, 19. декември
Словакиячетвъртък, 14. декемврипонеделник, 18. декември

Правим всичко възможно, за да гарантираме, че пратките ще бъдат доставени по най-бързия начин. Молим да обърнете внимание, че доставката зависи също и от самия доставчик. Въпреки това посочените срокове са добър ориентир.

*Ако все пак желаете да направите поръчка след тази дата, препоръчваме да се възползвате от услугата за експресна доставка (DHL Express или UPS Express). Молим да обърнете внимание и на последните възможни дати на поръчката и съответната допълнителна такса. Като алтернатива можете да подарите и ваучери за покупка за самостоятелно разпечатване!

⭐️Весели коледни и новогодишни празници!⭐️