Saint Charles: Богата на традиции иновация

Saint Charles: Богата на традиции иновация

Марката Saint Charles съчетава традицията и иновациите и произвежда натурална козметика в духа на TEM.

Марката Saint Charles гарантира продукти, които са обвързани с традиционната европейска медицина. Въз основа на това познание, модерна натурална козметика се произвежда за тялото, кожата и косата. Освен това предлага и чайове за ума и душата. Всички продукти на тази марка носят старото и доказаното, съчетано с най-новите знания, за да се създаде нещо ново, нещо по-добро.

Истинска традиция

Аптеката Saint Charles е основана през 1886 г. и оттогава има фиксирано място в квартала Мариахилф на Виена. От 2006 г. носи това име. През същата година бе създена Saint Charles Cosmothecary за натурална козметика и съответна терапия, за да се обработват местните билки за ценна естествена козметика или за вкусни творения за чай. За тази цел бяха пуснати две линии - Saint Charles Cosmetics и Naturals.

Философия

Основни стълбове във философията на Saint Charles са:

Традиционната европейска медицина (ТЕМ), като при този холистичен подход се има впредвид тялото като цяло. Ако нещо не е наред, то има дисбаланс. То трябва да бъде балансирано на физическо и психическо ниво.

Иновация: Фармацевтичните познания, предавани през поколения, винаги адаптирани към последните открития, гарантират безопасността, устойчивостта и качеството.

Удоволетвореността на клиентите е на първо място. Saint Charles не само отговаря на очакванията на клиентите, но и се стреми да ги надмине.

Педантичен избор на суровини

За козметиката от Saint Charles се използват само подбрани суровини. Ето защо изборът на производители и доставчици е много прецизен. Те трябва да отговарят на най-високите екологични и етични критерии, като същевременно осигуряват изключително чисто и биологично качество.

Широка гама от продукти

Saint Charles има богата гама от продукти. Тя включва и:

  • вкусни, изискани чаени композиции
  • изкусителни миксове от аромати
  • висококачествени козметични продукти
  • успокояващи спа продукти

Тук ще намерите нашата богата гама от продукти на Saint Charles.