Обратно връщане

Как става връщането в България?

За връщане на пратка, моля, попълнете тук следния формуляр. Получавате етикета за изпращане лесно и удобно по имейл и получавате информация как да се процедира по нататък. По този начин връщането е безплатно за Вас.

Обърнете внимание на следното при връщането на продукти:

 • Поискайте разписка за пратката и я съхранявайте докато процедурата за възстановяване на плащането бъде завършена или докато получите нов продукт.
 • Върнатите продукти ще бъдат обработени в рамките на 5 работни дни (без събота) след получаване на пратката.
 • Стоките трябва да бъдат добре опаковани, за да се избегнат евентуални повреди при транспорт.
 • Електронни устройства трябва да бъдат върнати в оригинална опаковка, за да се избегнат повреди при транспортиране.
 • Разходите за стоки, които трябва да бъдат върнати в нашия склад чрез спедиторска фирма, се поемат от клиента.

Какво може да бъде изпратено обратно?

Имате право да върнете продукт от направена поръчка в рамките на 14 календарни дни, без изрично задължение да посочвате причината за вашето решение. Ние също Ви предоставяме допълнителен срок от 16 дни. По този начин Вие разполагате с 30 дни, за да се възползвате от услугата за връщане.

На обратно връщане подлежат всички неотворени продукти, които са все още неизползвани и в оригинална опаковка. Моля, опаковайте продуктите добре, за да се избегне повреда по време на транспортирането.

Моля, уточнете точната причина за връщането (Формуляр за връщане) и въведете следните данни: име, адрес, номер на поръчката.

Подробна правна информация може да намерите тук .

Как мога да си върна парите?

След като обратното връщане е успешно приключено, отговаряйки на всички условия и преди изтичането на 30-дневния срок за обратно връщане, Вие можете да получите парите си обратно. Ако желаете, можете да получите и ваучер за покупка за същата сума.

В зависимост от метода на плащане, Вие ще получите:

 • При предварително заплащане - обратен превод по банковата Ви сметка. Нуждаем се само от данните на банковата Ви сметка (IBAN и BIC), за да може да извършим превода.
 • При заплащане с PayPal - обратен превод към акаунта Ви в Paypal.
 • При директен дебит Sofortuberweisung - обратен превод към банковата Ви сметка. Нуждаем се само от данните на банковата Ви сметка (IBAN и BIC), за да може да извършим превода.
 • При заплащания с кредитна карта - обратен превод към кредитната Ви карта.
 • При заплащания чрез Klarna - обратен превод от Klarna по Klarna акаунта Ви.
 • Ако плащате при доставка, с наложен платеж, трябва да ни предоставите Вашите банкови данни (IBAN и BIC), за да можем да извършим превода на сумата за продуктите, които вече сте заплатили и върнали.
 • с iDeal получавате обратно сумата директно в профила си в iDeal.

Възстановяването на сумата се извършва в рамките на няколко дни. Ако имате въпроси, молим не се колебайте да се свържете с нас!

Ако желаете, можете да получите ваучер от нас за покупка за сумата, която желаете да Ви бъде възстановена.

Имейл: bulgaria@ecco-verde.com