Натурална козметика за млади жени от Lady Green Paris

"Усмихни се, защото ти си прекрасна!" - Lady Green Paris предлага висококачествени натурални козметични продукти за млади жени и е много повече от просто грижа за кожата!

Lady Green: 24 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Френската козметична марка Lady Green отдава голямо значение на отлично качество и положителен подход към младата кожа и нейните кожни проблеми. И тъй като повечето компании произвеждат унисекс продукти за момчета и момичета,  Lady Green се принуди да развива продукти изключително за момичетата и младите жени, защото нуждите на кожата на младите момичета се различават в много отношения от тази на момчетата.

Като първа марка натурална козметика в Европа Lady Green предлага на младите жени и момичета козметична линия, съобразена с потребностите на тяхната кожа. С цветен дизайн и женствени аромати продуктите са и много привлекателен. В допълнение, качество и ефективност са важни за Lady Green и козметиката е  богата на натурални активни съставки, които помагат да се справим с проблемната кожа.

Също така е важно да се учат младите момичета и жени, че те са красиви, защото красотата идва отвътре. Когато се забавляват, влюбени са или просто щастлив, това е особено изразено. И преди всичко красотата има нещо общо с това да се чувстваш добре - да се чувстваш буквално "удобно в собствената си кожа". Lady Green помага!

Lady Green козметиката е:

  • ECOCERT-сертифицирана
  • PETA-сертифицирана
  • без парабени, PEG и феноксиетанол
  • без ГМО, синтетични аромати и оцветители
  • дерматологично тествана