Натурална козметика за млади жени от Lady Green Paris

Висококачествени продукти за грижа, опаковани по модерен начин

Lady Green Paris предлага висококачествена натурална козметика за млади жени и е много повече от просто грижа за младата кожа. Френската марка козметика придава голямо значение на отличното качество и положително и ведро отношение към младежката кожа и свързаните с нея проблеми. И тъй като повечето компании произвеждат унисекс продукти за момчета и момичета, Lady Green видя необходимост от разработване на продукти за грижа изключително за момичета и млади жени.

Lady Green: 26 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Като първа марка натурална козметика в Европа Lady Green предлага на младите жени и момичета козметична линия, съобразена с потребностите на тяхната кожа. С цветен дизайн и женствени аромати продуктите са и много привлекателни. В допълнение, качество и ефективност са важни за Lady Green и козметиката е богата на натурални активни съставки, които помагат да се справим с проблемната кожа.

Също така е важно да се учат младите момичета и жени, че те са красиви, защото красотата идва отвътре. Когато се забавляват, влюбени са или просто щастливи, това е особено изразено. И преди всичко красотата има нещо общо с това да се чувстваш добре - да се чувстваш буквално "удобно в собствената си кожа". Lady Green помага!

Lady Green козметиката е:

  • ECOCERT-сертифицирана
  • PETA-сертифицирана
  • без парабени, PEG и феноксиетанол
  • без ГМО, синтетични аромати и оцветители
  • дерматологично тествана