Натурална козметика от MÁDARA

Цялата продуктова гама на едно място!

Истински ефективни съставки, честност, екологична опаковка, грижа, страст и уважение отличават продуктите на MÁDARA!

Пазаруване по категория:

MÁDARA: 105 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Латвийската марка MÁDARA е убедена, че само едно сияйно сърце може да доведе до сияйно красива кожа. И че най-добрата грижа за кожата е тази, която стига по-дълбоко от в кожата. Тя не само трябва да ни даде по-добър вид, но и по-добро цялостно усещане.

В продължение на хиляди години студеният, суров климат на северните земи е произвел растения с изключителни свойства. Тези ниско разположени корени, горчиви листа и дебела кора са целели рани и спасявали живот. Познанието и мъдростта на оцеляването са предадени от майка на дъщеря и баща на син - MÁDARA изследва това традиционно познание най-прецизно и под ярката светлина на изследователска лаборатория. Защото в тяхната почти неизчерпаема жажда за познание да намерят активни съставки, които все още са скрити в природата, научното потвърждение е задължително за всяка избрана съставка и нейния окончателен състав. Така перфекционисткият фокус е върху детайлите, дизайна и най-вече качеството!

Луксозната козметика на MÁDARA е резултат от синергията между дивите северни гори и плодородната почва, от студените езера и огромните пясъчни брегове, луксът на златната есен, кристалната зима, чакани пролетни дни и болезнено кратко лято. Продуктите са от лукса на сурови, чисти и ценни натурални съставки, които са преработени до най-високия им потенциал.