„Hyggelig“ Коледа по датски

„Hyggelig“ Коледа по датски

Знаете ли, че според проучване на Европейския съюз гражданите на Дания са най-щастливите в света? И това е така, защото те прекарват много време със семейството и приятелите си, чувствайки се по-спокойни от останалите граждани на други нации.

И като стана дума за щастие, датската марка URTEKRAM ни пожелава на всички „hyggelig“ Коледа. "Hygge" е скандинавско съществително, което се използва за определяне на чувство за добре дошъл, семейна атмосфера, чувство за сигурност и се отнася до концепция за ежедневно, а не за моментно щастие, което помага за генериране на щастие и удовлетворение за дълъг период. За да ни е уютно, да бъдем „hyggeligt“, трябва да се съсредоточим върху простите малки неща, които ни карат да се чувстваме добре, пресъздавайки приветлива среда, която ни позволява да се наслаждаваме на ежедневните удоволствия от живота.

Датската марка натурална козметика URTEKRAM иска да стимулира чувството за уют и щастие и да даде щипка „Hygge“ на всички нас, предлагайки ни широка гама от продукти за грижа, които внасят скандинавския начин на живот и топлина в домашната баня . Продуктите със съставки от екстракти от сини и червени боровинки, плодове от хвойна и рози са идеални за подарък.

Коледа по датски

Вземете допълнителна доза интимност, всички ваши близки и няколко красиви традиции: на 1 декември в Дания се запалва свещ, която постепенно изгаря до 24 декември. По време на коледния период гостите са поканени на Julefrokost, коледен обяд, на който приятели, семейство и колеги се срещат и коледни пазари биват изградени в цялата страна, но истинското парти започва на 23 декември с декорацията на елхата и подаръци.

НАШАТА ИДЕЯ ЗА ПОДАРЪК: НЕЖНА ПРЕГРЪДКА

Тази година осъзнахме колко е важно за нас да сме с близките си. За съжаление в момента можем да покажем емоционална привързаност само в ограничена степен чрез физическа близост. Ако търсите различна прегръдка, която да подарите тази Коледа, идеите за подаръци на марката натурална козметика Urtekram са най-подходящата за вас. Защото Urte означава „билки“, а Kram „прегръдка“.

Продуктите за грижа на Urtekram, сертифицирани от Ecocert Cosmos Organic, съдържат мощни съставки от плодове, цветя и листа, които подхранват и глезят тялото и душата. Със съставки от 99-100% естествен произход, формулировките са лесно биоразградими, 100% веган и вече 85% от всички продукти се пълнят в растителни опаковки, направени от отпадъци от захарна тръстика. Тъй като всички те са разработени с любов и произведени в Скандинавия, във всяка тубичка винаги има частица от скандинавския начин на живот и най-вече любов към природата. Избраният с любов подарък в никакъв случай не е заместител на физическата близост, но може да донесе усмивка и чувство „обичан съм“. Считаме, че следните идеи за скандинавски подаръци са особено подходящи за това:

Nordic Berries - витаминният бустер, богат на хранителни вещества

Плодовата линия за грижа Nordic Berries внася сладкия аромат на скандинавските плодове в банята. С органични екстракти от морски зърнастец и боровинки тази линия за грижа изобилства от витамини и антиоксиданти и укрепва кожата и косата. Плодовите съставки глезят сетивата и осигуряват на кожата всичко необходимо, особено през зимните месеци. Витамините и антиоксидантите, комбинирани с хиалуронова киселина, осигуряват подхранваща хидратация, докато екстрактът от кора от върба насърчава съживяването на баланса на кожата.

Rose - розов цвят и екстракти за релакс

Линията за грижа с роза омагьосва сетивата с деликатния си аромат на благородната роза дамаскена и носи вкъщи морето от цветя от датския град Мариагер. Не напразно родината на Urtekram е известна като „Градът на розите“. Органичното масло от роза е известно със своите успокояващи и подхранващи свойства и, с вода от розов цвят и екстракт, придава на кожата мекота и добре поддържана коса.

Men - семпла грижа за мъжете

Най-важното правило за празника: Без чорапи под елхата. Серията Men със своя мъжествен, свеж аромат на плодове от хвойна предлага скандинавски грижи за мъжете. Продуктите за грижа 2 в 1 с ефективна комбинация от органичен баобаб, органичен корен от женско биле и органичен екстракт от алое вера ефективно почистват и се грижат за мъжката кожа и коса.

Тук ще намерите нашата широка гама от продукти на URTEKRAM.

За URTEKRAM

Марката Urtekram съществува от почти 50 години: компанията винаги е произвеждала органични храни и натурална козметика в сърцето на Дания. През 1972 г. в Копенхаген е открит малкият „Urtekræmmer“, магазин за натурални храни. През 1989 г. производственото съоръжение е построено на фиорда Мариагер в Северна Ютландия, Дания. Атмосферата, в която се произвеждат продукти за грижа за косата, кожата и зъбите за германския и австрийския пазар, е иделична и провинциална. Urte: това са билките и билковите съставки, които се използват в биоразградими продукти. Всички те са вегански, от естествен произход, сертифицирани от Ecocert Cosmos Organic и в опаковки на растителна основа, получени от отпадъци от захарна тръстика. Но Urtekram означава много повече! В миналото, както и днес, в името има много пионерски дух, както и любяща и топла прегръдка на природата! Защото това означава Urtekram:

URTE | билки
KRAM| прегръдка