Съвети за перфектен фестивален грим

Съвети за перфектен фестивален грим

Всеки, който някога е бил на фестивал, знае, че тези преживявания, които се случват веднъж в живота, са доказателство за вашата собствена упоритост и за издръжливостта на грима ви. Бъдете спокойни, непринудени и готови за момента с тези съвети!

Какво крещи фестивал повече от красив загар и блясък? Най-добрият начин да постигнете това, преди да излезете от къщата, е с висококачествен естествен автобронзант . Това не само осигурява равномерен тен, но и естествен загар. В същото време продуктите подхранват кожата, без да я изсушават.

  • Съвет: Най-добре е да нанесете автобронзант, докато гледате филм, четете или си почивате и се уверете, че е напълно изсъхнал. Не използвайте почистващи продукти веднага след нанасяне!

За да предотвратите прекомерното зачервяване на кожата си, когато сте на слънце за дълго време, нанесете слънцезащитен крем преди грима, за предпочитане поне 30 минути преди да излезете от вкъщи. Защитете се от слънцето с този високо оценен слънцезащитен крем от Biosolis - не е само за деца!

  • Съвет: Вземете запас в малка бутилка със себе си, за да имате слънцезащитния крем под ръка, когато имате нужда от него отново. Бутилките за многократна употреба на Avril са идеални за това. Най-добре е да вземете две за дълъг ден - вероятно ще споделите накрая слънцезащитния си крем и с други.

С наближаването на фестивала вземете мерки, за да избегнете вредните слънчеви лъчи, като същевременно поддържате загар с нашата широка гама от бронзанти . Изберете тон, който е малко по-тъмен от естествения ви цвят на кожата и го разнесете с подходяща четка.

  • Съвет: Бронзантите не са само за скулите – подсилете ключиците, шията и раменете си с бързо нанасяне на четката за нежен загар!

Когато избирате грим, помислете и за пастелни и други ярки цветове, които са на мода в момента. Ultra Shiny Eyeshadow Palette на ZAO ви дава готин вид, като същевременно изглеждате естествено. Минералните сенки за очи създават смели изявления в много цветове.

  • Съвет: Намокрете върха на четката за грим, преди да нанесете сенки за очи. Когато се прилагат мокро, има тенденция да издържат по-дълго!

Блясъкът е изключително популярен, независимо дали го смесвате в сенките си за очи или го нанасяте върху бузите си за свеж вид. Следвайте тренда с Lily Lolos Shimmer!

  • Съвет: Нанесете блясъка веднага след слънцезащитен крем, за да издържи по-дълго.

Търсите ли още повече блясък?

Vegan Face & Body Shimmer на CMD има плодов аромат за допълнителна свежест и е чудесен начин да останете готини и стилни.

Не искате любимото ви червило да се разтопи? Тогава вместо това използвайте молив. Червилата benecos Natural Jumbo придават страхотен цвят на устните ви, без да се разтапят в чантата ви.

Когато се приберете у дома след дълъг ден, естествено искате бързо да премахнете грима си. Почистващите кърпички са удобни, лесни за използване и хидратиращи. Просто ги носете със себе си в чантата си, за да останете свежи и да премахнете грима вечер.

Желаем ви фантастичен фестивален сезон!