Натурална козметика от Phitofilos

Вегански продукти за грижа за косата и тялото

Phitofilos е италиански пионер в областта на чисто растителните бои за коса и грижа за косата - 100% природа за вашата коса!

Пазаруване по категория:

Phitofilos: 121 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Phitofilos е една от първите италиански компании, специализирани в чисти растителните бои за коса, къна и естествени грижи за косата. Днес можем погледнем назад към десетилетия опит: за всеки тип коса и всеки цвят на косата, Phitofilos има идеалния продукт.

Боядисването с растителни прахове се счита за древно изкуство - като „ Arte d'Erbe “ - и се сдобива с нова слава благодарение на пионерската роля на Phitofilos в тази област. Не на последно място, защото естественият начин на живот и устойчивостта стават все по-важни. За оцветяващите и подхранващи растителни прахове, Phitofilos следи за най-високото качество и за спестяването на ресурси и екологичната съвместимост на производството . Освен това всички продукти на Phitofilos са вегански и са удостоени със сертификат Vegan OK .

В Phitofilos ние с право се гордеем с иновационната, подхранваща, сертифицирана по биологична линия VegetAll , която се състои от 3 шампоана и 3 гел-балсама с оцветяващи растителни екстракти - те не само удължават цветния резултат и придават на боядисаната коса повече цветен блясък, но също така се произвеждат с помощта на революционен, екологичен процес на екстракция, разработен от Phitofilos. Всички оцветяващи, естествени свойства се запазват. Това прави продуктите за грижа VegetAll толкова ефективни, 100% биоразградими и по време на производството им не се образуват опасни отпадъци.

Различните прахове къна от Phitofilos са 100% екологични, тъй като не съдържат никакви вредни вещества. Освен това отглеждането на къна гарантира работни места и социална сигурност за населението в районите за отглеждане, а също така ограничава прогресивното опустиняване, тъй като тези растения предпочитат да растат на ръба на пустините.