Nourish London

Цялата продуктова гама на едно място

Nourish London предлага високоефективна, научно изработена, веганска, не тествана на животни козметика, направена от естествени съставки. Подхранвана от страстта към иновациите, се заражда реномирана грижа за здрава, красива кожа.

Категории:

Nourish London: 30 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Британската марка застъпва идеята, че здравата кожа е и красива кожа. Всички нейни продукти използват само естествени, био-сертифицирани суровини, които работят в синхрон с естествените процеси на кожата, за красива, сияйна и здрава кожа.

Формулирите са иработени от д-р Паулина Хили, известен експерт с над 30 годишен опит, използвала мощните сили на естествените активни съставки, за да създаде високоефективна и иновативна био грижа.

Всички естествено активни продукти са създадени творчески и с любов в собствената ни лаборатория в Лондон. Използват се само най-чистите, най-висококачествени суровини, за да се гарантира, че Nourish London не само се грижи за кожата, но и на нашата планета.

Чрез постоянни иновации и използването на най-новите разработки в натуралната козметична индустрия, Nourish London се стреми да осигури най-ефективната, 100% натурална грижа за кожата, която превъзхожда всички продукти, формулирани със синтетични съставки. Мисията е да вдъхнови хората да намалят токсините и химикалите в продуктите си за грижа за кожата и да се възползват от предимствата на чистата, зелена козметика - за кожата и околната среда!