TAUTROPFEN - Неподправена натурална козметика

Съобразено с индивидуалните нужди на кожата капка по капка

TAUTROPFEN: 19 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Основана през 1980 г. от две „хипи деца“, които напразно търсеха здравословна и естествена грижа за кожата. Идеята: да се създадат чисти и устойчиви продукти за грижи, които са неподправени и внимателно произведени, за да дадат на хората най-доброто от природата за грижата и благосъстоянието им. Със съставки, които са безвредни за тялото и душата. От тази идея се роди компанията: TAUTROPFEN .

Само 100-те най-добри суровини от растителния свят с висококачествени, естествени съставки, произхождащи от диви колекции, контролирано биологично или Demeter отглеждане, се използват за 100% натуралните продукти за грижа за лицето и тялото от TAUTROPFEN. Иновативните биотехнологични формулировки гарантират решения, които са идеално съобразени с индивидуалните нужди на кожата.

Липсата на животински екстракти, парабени, силикони, микропластмаси, петролни производни и синтетични багрила е основен приоритет за TAUTROPFEN - марката подкрепя и различни международни проекти за устойчивост. Произвежда се само в Германия.