Tautropfen натурална козметика

С TAUTROPFEN – a drop of paradise се удовлетворява копнежа за хармония, здарве и глезене. Малкото бягство от стреса, шума и суетата на ежедневния живот е възможно по един чувствен начин. TAUTROPFEN - a drop of paradise предлага холистична, натурална продуктова гама за здраве и уелнес за лицето и тялото.
 

Категории:

Tautropfen: 31 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Използват се само най-добрите суровини от природата: растения, билки и масла от контролирано биологично земеделие и сертифицирани диви колекции. Допълнени от собствена изворна вода от планината Шварцвалд, Tautropfen ви глези с изискани, свежи емулсии, богати кремове и продукти за грижа за тялото. Не се използват никакви суровини, за които е трябвало да бъдат убити животни. Защитата на пространства за живот на хората и на застрашени животински и растителни видове е особено сериозен проблем за Tautropfen, поради това TAUTROPFEN – a drop of paradise подкрепя екологични програми и социално-екологични проекти по цял ​​свят.

От целия свят, от всички континенти, Tautropfen предоставя преоткрити древни ритуали и тайни на красотата за Вас. Потапете се в чувствения козметичен свят на TAUTROPFEN – a drop of paradise и се отправете на пътешествие около света.

По-голямо изживяване не може да осигури никоя друга натурална козметика!