The Konjac Sponge Company

The Konjac Sponge Company

Почистването става лесно

Гъбите конджак са идеални за ефективно, нежно почистване на лицето и тялото - дори и при много чувствителна кожа!

The Konjac Sponge Company: 45 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Гъбата Конджак се изработва от фибрите на едноименното вечнозелено растение от Азия (Amorphophallus Konjac). То е диворастящо на голяма надморска височина и е естествен хранителен източник. Конджак-луковиците или грудките съдържат 97% вода, богати са на ценни минерали и имат много малко калории.

Конджак е бил открит в Индокитай преди повече от 1500 години и оттогава се използва в Корея, Япония и Китай като лекарство, храна и козметичен продукт. Приписват се много здравословни свойства на това растение и то се използва и за козметика за бебета, поради своята нежност. Затова гъбите са подходящи и за всеки тип кожа!

Гъбите на фирмата The Konjac Sponge Company са ръчна изработка с филтрирана вода от вулканични скали и се състоят на 100% от богати на влага растителни влакна. The Konjac Sponge Company е сертифицирана от Leaping Bunny и Vegan Society. Този производител се ангажира с натурални продукти и козметика за кожата без насилие, без неетични методи за производство и без серийно производство с нискокачествени и съмнителни съставки.

Гъбите Конджак от The Konjac Sponge Company не съдържат:

  • химикали
  • багрила
  • дразнещи съставки или други добавки

Те са 100% биоразградими и устойчиви.